Prijs- en artikelbestanden

Van ruim 10.000 artikelen zijn artikelgegevens zoals afbeeldingen, verpakkingshoeveelheden, prijzen, voorraden en levertijden beschikbaar via onze webportal en via 2BA.

De inhoud van dit bestand wijzigt regelmatig. Artikelen verdwijnen uit het assortiment en worden vervangen door nieuwe versies en er komen nieuwe producten bij. Door uw gegevens up-to-date te houden en uw stamdata regelmatig te toetsen of te laten vervangen door onze data, blijft een hoge kwaliteit van data gegarandeerd. Hierdoor verlopen EDI-verbindingen probleemloos en kan er een snelle uitwisseling van orderinformatie plaatsvinden.

U kunt de meest actuele bestanden vinden op 2BA of via de Cito Benelux webportal. Elke twee weken actualiseren wij de bestanden in de formaten Excel en PAB 2.0.

Supply Chain Management

Contact

Lees meer 'Achter de schermen'