Climate Control QuickFinder

?

Köszöntjük a Climate Control QuickFinder-nél, ami egy gyors és könnyen használható eszköz arra, hogy 3 egyszerű lépésben segítsen Önnek eldönteni, melyik Rittal hűtési megoldás felel meg leginkább az Ön igényeinek.

Start

1. lépés

Mi a kívánt szekrényen belüli hőmérséklet?

2. lépés

Mi a maximális környezeti hőmérséklet?

3. lépés

Kérjük válaszoljon a következő kérdés(ek)re:

Az eredményt e-mail-ben küldjük

Klimatizálási megoldását e-mail címére küldjük

Hirdetésekre vonatkozó beleegyezés

Amennyiben az Ön kérelmén túlmenően személyesen Önre szabott reklámot szeretne kapni a Rittal Kereskedelmi Kft.-től, szíveskedjék rákattintani az alábbi adatvédelemjogi belegyezésre.

Beleegyezek abba, hogy a Rittal Kereskedelmi Kft. feldolgozza és használja az előbbiekben megadott személyi adataimat ahhoz, hogy a kapcsolószekrény, áramelosztás, hűtés és IT témákat érintő megoldási rendszerekről hirdetési céllal tájékoztasson az alábbi választott csatornákon keresztül. Válasszon ki legalább egy csatornát.

Adatvédelmi hozzájárulás
Visszavonás lehetősége

Természetesen a beleegyezését a jövőben bármikor visszavonhatja. A visszavonást a rittal@rittal.hu e-mail címen, illetve az impresszumban megadott elérhetőségeken teheti meg. Az visszavonás nem érinti annak jogszerűségét, hogy az Ön adatait, az Ön beleegyezése alapján, a visszavonás megtörténtéig feldolgozták.

Megoldás:

Újraindít A Therm szoftverünkkel megszűnik az időigényes hűtőberendezés kiválasztás. Ide kattintva letöltheti a szoftvert és részletes információkat kaphat a megfelelő hűtőberendezésről: A Therm.
Enclosures Power distribution Climate control IT Infrastructure Software & Services