RiDiag

Voor diagnose en analyse van koelaggregaten

RiDiag is een softwareprogramma dat door het diagnosticeren en analyseren van koelaggregaten een correcte werking waarborgt en dat tevens het onderhoud en de diagnose van systeemmeldingen vereenvoudigt.

Hieronder volgt een overzicht van de RiDiag-uitvoeringen:

NIEUW RiDiag III:

Voor analyse en omvangrijke parametrering van alle Rittal koelaggregaten en chillers van de serie Blue e+: met RiDiag III kunnen alle parametreringen en instellingen op het aggregaat worden aangegeven. Daarnaast kunnen alle systeemmeldingen als Help-tekst worden weergegeven. Direct vanuit de software kunnen serviceaanvragen en reservedeelbestellingen worden verzonden. Met RiDiag III is het o.a. mogelijk tot 2 jaar terug alle opgeslagen aggregaat- en componentgegevens te analyseren (extra functie). De verbinding wordt gerealiseerd via een USB en een micro-USB-kabel (niet bij de levering inbegrepen).

RiDiag II:

Parametrering en omvangrijke instellingen op alle Rittal koelaggregaten uit de serie Comfort- en Blue e: met RiDiag II kunnen parametreringen en omvangrijke instellingen op het aggregaat worden aangegeven en kan het foutgeheugen worden uitgelezen. Er kunnen lange-termijngegevens van het aggregaat worden geregistreerd en geanalyseerd. De verbinding wordt gerealiseerd met een speciale kabel die bij de levering van de 3159.100 is inbegrepen.

RiDiag I:

Voor parametrering en diagnose van alle Rittal koelaggregaten met microcontroller. Met RiDiag I kunnen parametreringen op het aggregaat worden aangegeven en kan het foutgeheugen worden uitgelezen. De verbinding wordt gerealiseerd met een speciale kabel die bij de levering van de 3159.000 is inbegrepen.