Therm

Eenvoudig uw klimatiseringsbehoefte berekenen en de optimale klimatiseringscomponenten kiezen

De tijdrovende berekening van de klimaatbeheersingsbehoefte wordt volledig door de software Therm overgenomen. De eenvoudig te bedienen software zorgt snel voor de juiste klimaatbeheersingscomponenten. Aan het einde van de berekening ontvangt u gedetailleerde documentatie, die u kunt toevoegen aan uw technische installatiedossier als bewijslast ten behoeve van de NEN EN IEC 61439. Alle berekeingen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van IEC/TR3 60890 AMD 1 en DIN 3168 voor kast-koelaggregaten.

• Systeemeisen

• Voor de online versie van Therm heeft u geteste browsers nodig:
      • Microsoft Internet Explorer 11.0
      • Mozilla Firefox 51.0
    • Voor de offline versie van Therm heeft u
      • 500 MB vrij ruimte op de harddisk nodig
      • CPU met 2,0 GHz kloksnelheid
        • bij Windows 7 of 10:
      • geteste browsers:
        • Microsoft Internet Explorer 11.0
        • Mozilla Firefox 51.0

• Nieuw in versie 6.5

• Klimaatberekening nu ook voor de VX25 behuizingen mogelijk
    • Diverse bugfixes

Download

Workshop Therm

Leren calculeren in een middag

Aan het eind van de workshop kent u het programma, weet u hoe u calculaties maakt en een document hiervan genereert met Therm.

Meer informatie

Registratie Therm

Voor volledige Rittal support bij het gebruik van Therm, registreert u zich hier.

Na registratie ontvangt u het serienummer voor de software.

Meer infomatie