Chiller konfigurator

Med Top Therm chiller konfiguratoren kan du velge en energibesparende løsning til dine kjølemaskin og prosesskjølebehov. Dette tillater både manuell innstilling og innstilling basert på en kjøleberegning. På denne måten kan kjøleeffekt, vannmengder og kjøletemperaturer tilpasses eksakte til kravene for dine applikasjoner.

Maksimal fleksibilitet er garantert ved hjelp av interaktive karakteristiske kurver, og en optimal løsning som tilfredsstiller dine individuelle behov.

Kjør konfigurator nå