RiZone

Övervaknings- och managementmjukvara för IT-infrastruktur

RiZone är Data Centre Infrastructure management (DCIM) plattformen för alla komponenter i en datorhalls infrastruktur - från strömförsörjning och kraftdistribution till kylning och säkerhetssystemen. Tack vare den enkla och snabba konfigurationen är RiZone den idealiska DCIM lösningen för datorhallar i alla storlekar.

• Sju goda skäl att välja RiZone

1. Energioptimering i datorhallar

2. Enkel projektering

3. Automatisk identifiering av Rittal-komponenter

4. Ökad säkerhet och tillförlitlighet i datorhallar

5. Anslutning av komponenter för byggnadens styrcentral

6. Koppling av datorhallens fysiska infrastruktur till ett system för nätverkshantering

7. Anslutning och övervakning av all IT-utrustning via SNMP

• Vad kan RiZone göra för din IT-infrastruktur?

• Övervakning av redundanta datorhallar (upp till Tier IV)
    • Snabb konfigurering tack vare automatisk identifiering av aktiva RiMatrix-komponenter
    • Exakt behovsanpassning tack vare modulär licensmodell
    • Effektiv administration av den fysiska IT-infrastrukturen

• Komponentstöd

• Avbrottsfri strömförsörjning (Rittal UPS)
    • Övervakningssystem Rittal CMC (Computer Multi Control)
    • Power System Module (strömfördelning)
    • IT-chiller
    • Cooling/Liquid Cooling Package (Rittal LCP)

Ytterligare områden

Kontakta oss

Rittal Scandinavian ab
Rittalgatan 1
262 73 Ängelholm

Telefon: 0431-44 26 00
Fax: 0431-44 26 44
e-post: info@rittal.se

Teknisk kompetens

Olof Tambour
Scandinavian Product Manager IT Infrastructure

Kontakta honom på telefon:
0723-85 16 46 eller via e-post: olof.tambour@rittal.se