À notre sujet

Découvrez le monde de Rittal

Portrait de Rittal

De la création d’entreprise à l'acteur global

L’innovation fait partie de l’ADN de l’entreprise depuis sa création en 1961. Découvrez plus sur les étapes de l’entreprise familiale avec ses racines en Hesse centrale, notre vision et responsabilité vis-à-vis des personnes de notre région.

Wij over ons

Soyez les bienvenus chez Rittal

Dat is onze leidraad. Het is de drijfveer achter onze ontwikkelingen. Van begin af aan. Het inspireerde ons voor de eerste standaardisering van kastsystemen. En het is voor nu en in de toekomst de kerngedachte achter al onze innovaties. Het is overal te vinden. In talloze kleine kastfuncties, in omvangrijke processen van de gehele keten voor de besturings- en paneelbouw, maar ook in wereldwijde IT-oplossingen.

Onze producten bieden tastbare voordelen. Ze versnellen processen, verhogen uw productiviteit en lossen problemen op. De kastsystemen van Rittal zijn eenvoudig en snel te configureren. Met een modulair systeem creëert u oplossingen die exact op uw wensen zijn afgestemd. Met slimme koeloplossingen die gemiddeld 75 procent minder energie verbruiken en een hoge CO2-besparing realiseren, is het mogelijk te anticiperen op het benodigde onderhoud en service. Met innovatieve rackoplossingen kunt u sneller dan ooit nieuwe IT-infrastructuren bouwen – ongeacht of dit een enkele netwerkbehuizing is of een complete computerruimte. En ook dit is uniek: wij leveren standaardartikelen binnen 24 uur vanaf het moment van bestellen. Sneller kan niet.

Wij verbinden industrie en IT

Wij hebben een compleet beeld. Samen met de toonaangevende softwareleveranciers Eplan en Cideon optimaliseren en industrialiseren wij de complete waardeketen in de besturings- en paneelbouw. Van engineering, sourcing en productie tot bewerking en service. Hoogwaardige en transparante data – met de digital twin als spil – zijn hier de ingrediënten voor succes. U bespaart tijd en kosten, vermijd fouten en verhoogt uw productiviteit consistent.

Rittal biedt op maat gemaakte IT- en OT-oplossingen voor gegevens die tijdens het productieproces nodig zijn en zijn gegenereerd. Met ons IT-platform heeft u dankzij de modulaire systeemtechniek alle IT-scenario's onder de knie – van het installeren van een enkel rack tot het realiseren van edge- en hyperscale-datacenters. Wilt u daarnaast uw productiegegevens ook realtime, met datasoevereiniteit en toegevoegde waarde verwerken? Met de turnkey edge-cloud-computerruimte ONCITE is dit geen probleem.

Waar industrie en IT samenkomen, heeft Rittal de passende oplossing.

 

 

Bases du succès

Principes de l’entreprise

De bons principes constituent la base pour une économie à succès.

Directieteam

Maak kennis met ons directieteam

Een vijfkoppig team dat dagelijks samen met onze enthousiaste medewerkers voor u innovatieve producten en oplossingen levert en ontwikkelt.

La direction de Rittal

Direction de l’entreprise

La volonté commune vers le succès est le moteur pour une collaboration ciblée chez Rittal.

Le succès en chiffres

Chiffres et faits

De bons principes constituent la base pour une économie à succès. Ici figurent les données actuelles sur l’entreprise.

Awards

Onderscheidingen voor Rittal

De eigenaar, professor Friedhelm Loh, en het bedrijf Rittal hebben sinds de oprichting in 1961 talrijke onderscheidingen in de wacht gesleept.

Responsabilité

Car chacun de nous compte

La responsabilité pour les personnes et l’environnement dans la région mais également pour des produits et une production durables a une longue tradition chez Rittal et le groupe Friedhelm Loh.

Faster – better – everywhere.

Rittal - The System.

Het geheel is meer dan de som der delen.

Directieteam

Maak kennis met ons directieteam

Een vijfkoppig team dat dagelijks samen met onze enthousiaste medewerkers voor u innovatieve producten en oplossingen levert en ontwikkelt.