Persberichten

Rittal lanceert nieuwe kastverlichting

2016-09-30. Rittal lanceert een nieuwe generatie verlichting speciaal voor schakelkasten. Met energie-efficiënte en performante LED technologie tot 1200 lm, en met comfortabele aansluit- en montagemogelijkheden voor globale vereisten bepaalt Rittal de norm.

Artikel lezen!
 • Temperatuuranalyse in schakelkasten met Rittal dataloggers

  2017-03-31. Een installatie die uitvalt door een ontoelaatbare temperatuurstijging in een schakelkast kan als gevolg een lange productieonderbreking teweeg brengen. Om dit te voorkomen, moet bepaald worden welke componenten nodig zijn voor een optimale klimatisering.

 • Cockpit voor koelinstallaties

  2017-02-02. Een perfecte bediening, snelle ondersteuning bij onderhoud en service, én een uitgebreide diagnose van de bedieningsdata – dat zijn de essentiële voordelen van RiDiag, versie 3.

 • Tips van Rittal voor directe en indirecte free cooling

  2017-01-26. IT-verantwoordelijken staan constant voor de uitdaging om de lopende werkingskosten van datacenters te optimaliseren. Een groot aandeel van deze kosten gaat naar koeling. Dus waarom niet inzetten op free cooling en buitenlucht in het datacenter blazen?

 • Rittal op Indumation 4.0

  2017-01-10. Van 8 tot en met 10 februari 2017 neemt Rittal deel aan de vierde editie van Indumation in Kortrijk Xpo. ‘Smart all the way’ is deze keer het centrale thema van de vakbeurs voor automatiseringstechnologie voor productie, infrastructuur en procesindustrie.

 • Rittal rail voor interieuropbouw in compacte AE kasten

  2016-12-09. Ruimte is kostbaar, vooral wanneer het gaat om een hoge aansluitdichtheid in de elektrotechniek. Dit betekent immers dat installateurs en bordenbouwers alsmaar meer mechanische en elektrische componenten in kasten moeten integreren.

 • Nieuwe lucht/water-warmtewisselaar van Rittal

  2016-11-22. Productieruimtes in de voedings- en farmaceutische industrie moeten hygiënisch ingericht zijn, en dat geldt ook voor de schakelkasttechnologie. Met haar nieuwe lucht/water-warmtewisselaars uit het Hygienic Design gamma, biedt Rittal een gestandaardiseerde oplossing voor een efficiënte klimaatregeling van schakelkasten.

 • Plug & Play: hoe eenvoudig kan het zijn?

  2016-11-09. Tijdrovende assemblage en positionering behoren voortaan tot het verleden. Met haar nieuwe 19”-Fastener toont Rittal dat het installeren en het verwijderen van componenten op het 19”-montageniveau van IT-racks eenvoudig en snel gaat.

 • Rittal Innovation Center

  2016-11-04. Innovaties tonen, tastbaar maken en verder ontwikkelen – dat is het doel van het nieuwe Rittal Innovation Center (RIC) in Haiger (D). Het 1200 m² grote training- en testcenter biedt een bijzondere kijk op de productieketen voor de sturings- en schakelkastenbouw.

 • Rittal breidt Ri4Power systeem 185 mm uit

  2016-10-13. Het nieuwe railsysteem, Ri4Power 185 mm, van Rittal biedt de ideale voorwaarden voor een compacte en veilige systeemopbouw voor stroomverdelingen, en dit rekening houdend met de economische aspecten en vereisten van de actuele norm IEC 61439-1.