Prijs- en artikelbestanden

De prijs- en artikelbestanden van Rittal B.V./Hummel worden tweewekelijks geactualiseerd. Deze bestanden bevatten een compleet overzicht van alle product- en artikeldata die bij Rittal B.V., inclusief Hummel, beschikbaar zijn.

Prijs- en artikelbestanden

Bestand Toelichting Link
BMECat 4.0.3. BMECat file (2 wekelijkse update) Download
Excel Excel file (2 wekelijkse update) Download

Upload bestanden

Bestand Toelichting Link
Excel Power Engineering Prijslijst per 1-4-2021 Download
Excel Verbindingsset-configurator Download

Artikelgegevens en productdata raadplegen via 2BA

Met 2BA kunt u makkelijk alle productgegevens online raadplegen. 2BA is distributeur van artikelbestanden in de installatiebranche. Uiteraard kunt u met 2BA ook alle artikelgegevens raadplegen. Onze gegevens zijn altijd up-to-date. Het voordeel van 2BA is dat u altijd gebruik maakt van een uniform en gecontroleerd artikelbestand, technische productgegevens kunt raadplegen en de prijshistorie kunt inzien.

Uw contactpersoon

Edgar Hoogakker
Product Manager

ehoogakker@rittal.nl
LinkedIn

Handboek 36

Social media