Prijs- en artikelbestanden

De prijs- en artikelbestanden van Rittal B.V./Hummel worden tweewekelijks geactualiseerd. Deze bestanden bevatten een compleet overzicht van alle product- en artikeldata die bij Rittal B.V., inclusief Hummel, beschikbaar zijn. Mocht u aanvullende informatie wensen, of het bestand in een ander formaat, dan kunt u via scm@rittal.nl contact opnemen met de afdeling Supply Chain Management. De handleiding voor deze bestanden, inclusief een beschrijving van alle veldnamen welke hierin zijn opgenomen, kunt u hier downloaden.

Prijs- en artikelbestanden

Bestand Toelichting Link
BMECat 4.0.2. BMECat file (2 wekelijkse update) Download
Excel Excel file (2 wekelijkse update) Download
Excel Aanpassing VX eenheden Download

Upload bestanden

Bestand Toelichting Link
Excel Power Engineering Prijslijst per 1-1-2020 Download
Excel Verbindingsset-configurator Download

Artikelgegevens en productdata raadplegen via 2BA

Met 2BA kunt u makkelijk alle productgegevens online raadplegen. 2BA is distributeur van artikelbestanden in de installatiebranche. Uiteraard kunt u met 2BA ook alle artikelgegevens raadplegen. Onze gegevens zijn altijd up-to-date. Het voordeel van 2BA is dat u altijd gebruik maakt van een uniform en gecontroleerd artikelbestand, technische productgegevens kunt raadplegen en de prijshistorie kunt inzien.

Uw contactpersoon

Edgar Hoogakker
Product Manager

ehoogakker@rittal.nl
LinkedIn

Handboek 36

Social media