Prijs- en artikelbestanden

De prijs- en artikelbestanden van Rittal B.V./Hummel worden tweewekelijks geactualiseerd. Deze bestanden bevatten een compleet overzicht van alle product- en artikeldata die bij Rittal B.V., inclusief Hummel, beschikbaar zijn. Mocht u aanvullende informatie wensen, of het bestand in een ander formaat, dan kunt u via scm@rittal.nl contact opnemen met de afdeling Supply Chain Management. De handleiding voor deze bestanden, inclusief een beschrijving van alle veldnamen welke hierin zijn opgenomen, kunt u hier downloaden.

Ingangsdatum van de Rittal incl.Hummel prijslijst is 1-2-2018.

Prijs- en artikelbestanden

Bestand Toelichting Link
ASCII (PAB 2.0) 2 wekelijkse update
klik hier voor uitleg
Download
Excel 2 wekelijkse update Download
PDF   Download
Excel Aanpassing VX eenheden Download

Prijs- en artikelbestanden (vanaf 1-1-2019)

Bestand Toelichting Link
ASCII (PAB 2.0) 2 wekelijkse update
klik hier voor uitleg
Download
Excel 2 wekelijkse update Download

Upload bestanden

Bestand Toelichting Link
Excel Power Engineering Prijslijst
PE6.3 1-2-2018
Download
Excel Verbindingsset-configurator Download

Artikelgegevens en productdata raadplegen via 2BA

Met 2BA kunt u makkelijk alle productgegevens online raadplegen. 2BA is distributeur van artikelbestanden in de installatiebranche. Uiteraard kunt u met 2BA ook alle artikelgegevens raadplegen. Onze gegevens zijn altijd up-to-date. Het voordeel van 2BA is dat u altijd gebruik maakt van een uniform en gecontroleerd artikelbestand, technische productgegevens kunt raadplegen en de prijshistorie kunt inzien.

Uw contactpersoon

Edgar Hoogakker
Product Manager

ehoogakker@rittal.nl
LinkedIn

Social Media