Prijslijst

Prijs-, artikelbestanden in PAB 2.0 formaat

Bestand Toelichting Link
ASCII 2 wekelijkse update
klik hier voor uitleg
Download

Prijs-, artikelbestanden in Excel en PDF formaat

Bestand Toelichting Link
Excel 2 wekelijkse update
Prijzen geldig vanaf 1-3-2017
Download
PDF Update 1-3-2017 Download
CSV Omnummertabel 1-3-2016 Download

Upload bestanden

Bestand Toelichting Link
Excel Power Engineering Prijslijst
PE6.3 1-3-2017
Download
Excel Verbindingsset-configurator Download

De prijs- en artikelbestanden van Rittal B.V./Hummel worden tweewekelijks geactualiseerd. Deze bestanden bevatten een compleet overzicht van alle product- en artikeldata die bij Rittal B.V., inclusief Hummel, beschikbaar zijn. Mocht u aanvullende informatie wensen, of het bestand in een ander formaat, dan kunt u via scm@rittal.nl contact opnemen met de afdeling Supply Chain Management. De handleiding voor deze bestanden, inclusief een beschijving van alle veldnamen welke hierin zijn opgenomen, kunt u hier downloaden.

Ingangsdatum van de nieuwe Rittal incl.Hummel prijslijst is 1-3-2017.

Per 1 november 2014 zijn de Excelbestanden gewijzigd qua formaat en uitgebreid naar 46 kolommen met daarin prijs- en artikeldata. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de handleiding.

Artikelgegevens en productdata raadplegen via 2BA

Met 2BA kunt u makkelijk alle productgegevens online raadplegen. 2BA is distributeur van artikelbestanden in de installatiebranche. Uiteraard kunt u met 2BA ook alle artikelgegevens raadplegen. Onze gegevens zijn altijd up-to-date. Het voordeel van 2BA is dat u altijd gebruik maakt van een uniform en gecontroleerd artikelbestand, technische productgegevens kunt raadplegen en de prijshistorie kunt inzien.

Uw contactpersoon

Martijn Hengeveld
Coördinator Supply Chain Management

scm@rittal.nl

Social Media