Uw ideeën. Uw software.

Wij leveren alles uit één hand. En dat zorgt voor een succesvolle planning.

Software

Wij versnellen uw processen

Zoekt u een universeel softwaresysteem voor de besturings- en paneelbouw? Bent u op zoek naar de industriestandaard? Hartelijk welkom bij Rittal en Eplan!

Wij vereenvoudigen en versnellen elke fase van uw proces: van engineering, sourcing en productie tot bediening.

Klantverhaal Cargill

Cacaoverwerking aan de Zaan: rijke historie, moderne koeltechniek

Configuratie

Voor een eenvoudige en snelle selectie van behuizings- en kastoplossingen

Configuratie en softwaretools

RiPanel

Met RiPanel kunt u onze producten eenvoudig, snel en foutloos met de juiste toebehoren selecteren en configureren. Plan uw uitsparingen en boringen en maak aansluitend de productiedocumentatie en de gegevens voor uw configuratie aan. Volg op elk moment...

Configuratie en softwaretools

Rittal Configuration System

Met het Rittal Configuration System kunt u onze producten eenvoudig, snel en foutloos met de juiste toebehoren selecteren en configureren. Plan uw uitsparingen en boringen en maak aansluitend de productiedocumentatie en de gegevens voor uw configuratie...

Productgegevens

Voor een eenvoudige en snelle productsamenstelling

CAD-gegevens

CAD-gegevens voor uw installatieplanning

Wij ondersteunen u met originele CAD-gegevens van Rittal-componenten. Zo kunt u de efficiëntie van uw installatieconstructie verhogen – het maakt daarbij niet uit welk CAD-systeem u gebruikt.

Apparaatgegevens voor elektrische planning

EPLAN Data Portal

Hiermee heeft u altijd en overal online‐toegang tot hoogwaardige artikelen van talloze fabrikanten. Eenvoudig met drag & drop over te nemen.

Engineeringssoftware

Voor een professionele planning van elektro en opbouw

EPLAN Electric P8

Dé ECAD-norm voor uw engineering: meer dan alleen schema's

EPLAN Pro Panel

Hoogwaardige artikelen van talloze fabrikanten

EPLAN Platform

Het EPLAN Platform verbindt alle oplossingen vanuit alle engineeringsdisciplines – van preplanning en projectmanagement tot het ontwerp van de schakelkast en de bedrading

Power Engineering

Voor een eenvoudige configuratie van Ri4Power-laagspanningssystemen

Schakelinstallaties snel en eenvoudig plannen.

Rittal ePOCKET

Uw digitale machine- en installatiedocumentatie – altijd actueel en beschikbaar

Met de digitale tekeninghouder Rittal ePOCKET is uw machine- en installatiedocumentatie altijd actueel. En direct beschikbaar op elk apparaat, altijd en overal.

Productiesoftware

Voor een intelligente bedrading – ook zonder schakelschema

EPLAN Smart Wiring

Slimme software voor de bedrading van uw kasten

RiPanel Processing Center

Productiemanagementtool voor het efficiënt beheren van productie- en machine-orders.

Service-software

Voor een efficiënte en betrouwbare werking van installaties

F-gas rekentool

F-gasconform en energie-efficiënt met Rittal

Met onze F-gas rekentool kunt u eenvoudig berekenen in hoeverre de F-gasverordening van invloed is op een bestaande installatie.

Apps

Rittal-apps voor meer efficiëntie

Rittal biedt een groot aantal handige tools nu ook aan als app voor gebruik onderweg op mobiele eindapparaten.

IT-managementsoftware

Voor een optimale monitoring van computerruimten

RiZone

Perfecte ondersteuning van Rittal IT-infrastructuurcomponenten

De componenten van Rittal worden bij de integratie en tijdens bedrijf optimaal ondersteund door op elkaar afgestemde sensoren en regelingen. Ongeacht of het hierbij gaat om serverracks, voeding, klimatisering of veiligheids- en monitoringtechniek.