CAD-gegevens

CAD-gegevens voor uw installatieplanning

Wij ondersteunen u met originele CAD-gegevens van Rittal-componenten. Zo kunt u de efficiëntie van uw installatieconstructie verhogen – het maakt daarbij niet uit welk CAD-systeem u gebruikt.

Er zijn drie mogelijkheden voor het oproepen van Rittal CAD-gegevens:

1. Online: opvragen van gegevens via de afzonderlijke productpagina's op de Rittal-website
  2. Online: direct downloaden van gegevens via het webplatform “PARTcommunity”
    voor webplatform ''PARTcommunity''
  3. Online als app
    app voor iOS
    app voor Android

Voordelen voor de gebruiker

• Het intelligente, native 2D/3D-multiCAD-formaat maakt het mogelijk om alle CAD-gegevens in de gangbare CAD-systemen over te nemen.
  • De constructietekeningen zijn door de gebruiker met gedetailleerde en gevalideerde tekeningen te vervaardigen met maximale planningszekerheid. Daarnaast zijn ze, vergeleken met traditionele constructiemethoden, eenvoudig binnen een fractie van de tijd aan te passen.
  • Dankzij de vrij te kiezen detailleringsgraad van de CAD-modellen kunnen deze sterk vereenvoudigd worden weergegeven. Dit biedt enorme prestatieverbeteringen voor de gebruikers.