Rittal CAD bestanden / 3D bestanden

CAD-gegevens voor de planning van uw installatie!

Met originele CAD-gegevens van Rittal-componenten bieden wij u ondersteuning bij het verhogen van de efficiëntie bij het plannen en ontwerpen van uw installatie – ongeacht welk CAD-systeem u gebruikt.

Hier kunt u CAD-gegevens direct via het webplatform ''PARTcommunity'' downloaden

Er zijn in totaal 3 mogelijkheden voor het verkrijgen van Rittal CAD-gegevens

• Online: gegevens direct downloaden via het webplatform "PARTcommunity"
  • Online als app
  • Online: gegevens opvragen via de afzonderlijke productpagina's op de Rittal-website

Kies de mogelijkheid die optimaal aansluit bij uw wensen. Via de link aan de rechterzijde komt u op het webplatform ''PARTcommunity''.

Voordelen voor gebruikers van RiCAD-3D

• Dankzij het intelligente, native 2D/3D-multiCAD-formaat zijn de CAD-gegevens in alle gangbare CAD-systemen over te nemen.
  • Met gedetailleerde en gevalideerde tekeningen zijn de constructietekeningen met optimale planningszekerheid door de gebruiker te vervaardigen. Door de eenvoudige nabewerking is dit bovendien binnen een fractie van de tijd te realiseren in vergelijking met traditionele constructiemethoden.
  • Dankzij de vrij te kiezen detailleringsgraad van de CAD-modellen zijn deze sterk vereenvoudigd weer te geven. Dit biedt enorme prestatieverbeteringen bij de gebruikers.

Meer over RiCAD-3D

RiCAD-3D met CAD-data voor:

• AutoCAD DWG 2D
  • AutoCAD DXF 2D
  • Autodesk Inventor 2009-2011
  • PRO/Engineer Wildfire
  • Solid Works Makro 3D
  • Solid Works 2007-2012
  • STEP 3D
  • PS3-V2 3D