Power Engineering

Voor de eenvoudige configuratie van Ri4Power laagspanningssystemen

• Schakelinstallaties snel en eenvoudig engineeren

• Voor Ri4Power laagspanningsinstallaties en RiLine60 railsystemen
    • Eenvoudig selecteren en grafisch positioneren van componenten
    • Automatisch genereren van artikelstuklijsten
    • Toegang tot het complete Rittal productenprogramma
    • Meertalige menu's

• Configuratie van RiLine60

• Configuratie van RiLine60 railsystemen in het kastsysteem TS8
    • Eenvoudig selecteren van apparaten en adapters
    • Geïntegreerde databank voor schakelapparatuur van gerenommeerde fabrikanten
    • Automatische berekening van nominale stroom en vermogensverlies

• Montageplanning vereenvoudigd

• Automatisch genereren van veldgerelateerde montageschema's
    • Ondersteunend bij de werkvoorbereiding en montage
    • Directe toewijzing van artikelen aan de inbouwpositie
    • Efficiënte en systematische opbouw

• Programma-interfaces

• Exportinterface Eplan Electric P8
    • Stuklijstexport in MS Excel-formaat
    • Technische beschrijvingen in MS Word-formaat
    • Import-/exportinterfaces t.b.v. dataonderhoud

Prijslijst Power Engineering

Verbindingsset-configurator

Met deze file worden de prijzen van de verbindingssets op basis van de actuele koperprijs gecalculeerd.

Download hier

Actuele update

Naar de Power Engineering updates

Let op: deze updates horen bij Power Engineering 6.3. Werkt u nog in een oudere versie, vraag dan de nieuwe versie Power Engineering 6.3 kostenloos bij ons aan.

Bestellen Power Engineering