Digitaal bestellen

Eenvoudig digitaal bestellen

Wij willen graag weten hoe u uw bestelprocessen heeft ingericht, zodat we onze gezamenlijke data en processen goed op elkaar kunnen afstemmen.

De oplossingen die wij u kunnen adviseren zijn:

• Order Communication Tool
  • EDI

Order Communication Tool

Wanneer u software gebruikt die ICM-bestanden ondersteunt, dan wisselt u via Order Communication Tool eenvoudig en efficiënt orders uit. Met de Order Communication Tool kunt u meerdere orders tegelijkertijd versturen. Uw ICM bestellingen worden automatisch in de processen verwerkt, zodat u snel en zonder fouten een orderbevestiging ontvangt.

Slim bestellen

Enkele voorbeelden van programma's, die ICM-bestanden ondersteunen zijn:

• Syntess
  • Acto
  • InstallOffice
  • ENK Software
  • Gilde Software (Handsoft)
  • IJsselware software

Gratis aanvragen Order Communication Tool

Order Communication Tool vraagt u gratis aan bij de afdeling Supply Chain Management via scm@rittal.nl . Onze ervaring leert dat het installeren van Order CommunicationTool in de praktijk snel en vlekkeloos verloopt. Via e-mail ontvangt u Order Communication Tool en de bijbehorende handleiding als ZIP-bestand.

EDI

Met EDI kunt u gebruik maken van in onze branche gebruikelijke standaarden zoals XML, ICM, en EDIFACT. De protocollen die we gebruiken zijn ondermeer FTP, http en X400.

We adviseren u graag over de mogelijkheden van digitaal bestellen. Indien gewenst dan denken we ook met u mee als het gaat om logistieke optimalisaties, zoals verbeteren of verlagen van voorraden of het leveren op vaste afleverdagen. Bij ons staan samenwerking en ketenintegratie altijd centraal.

Wilt u meer informatie?

Heeft u behoefte aan een gedegen advies? Of bent u op zoek naar oplossingen waarmee u efficiency kunt optimaliseren? Neem dan contact op met de afdeling Supply Chain Management. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden van digitaal bestellen.

Telefoon: (0316) 59 19 11
E-mail: scm@rittal.nl

Uw contactpersoon

Martijn Hengeveld
Supervisor Supply Chain Management & Business Projects

scm@rittal.nl
LinkedIn