Make IT flexible.

Meggyőző ajtómegoldások és többfunkciós tető.

  • Üveg- vagy szellőzős ajtók a csomagban
  • Osztott hátsó ajtók 1800 mm magasságtól az optimális helykihasználásért
  • Többfunkciós tető

A Rittal TS IT rack meggyőző ajtó- és tetőkoncepcióval tűnik ki versenytársai közül. Minden ajtó az ügyféligények szerinti zárral szerelhető, illetve 180°-os zsanérral és elöl-hátul komfortfogantyúval rendelkezik.

A zárt üvegajtó a megfelelő választás a racket hűtő megoldásokhoz, míg a szellőzős ajtók a teremhűtéshez ideálisak mintegy 85% perforált felületüknek köszönhetően – korábban soha nem látott légáteresztés!

A különös (IP) védettséget nem igénylő rackek 1800 mm magasságtól osztott hátsó ajtóval és többfunkciós tetőelemmel érkeznek. Az előírt magas (IP) védettségű rackeket teleajtóval és zárt tetőelemmel szállítjuk.

A TS IT tökéletesen záró tömítéssel rendelkezik, így megfelelően használható gázalapú oltórendszerek mellett is. A többfunkciós tetőelemen a teljes szekrénymélységben kefés kábelbevezetés található mindkét oldalon, kábelmegfogó elemekkel közvetlenül a kefék mögött. Sőt, még beépített kivágás is található rajta egy szellőztetőmodul beépítéséhez, az aktív vagy akár a passzív hűtés megvalósításához.

Fel