Make IT flexible.

Gjennom fleksibelt dørkonsept og multifunksjonelt tak.

  • Glassdører eller perforerte dører er inkludert i leveransen
  • Delte bakdører fra høyde 1800 mm for optimal plassutnyttelse
  • Multifunksjonelt tak

Rittals TS IT rack overbeviser med fleksible løsninger for tak og dører. Alle dører, både foran og bak, er forberedt for individuelle låsevarianter med 180°-hengsler og komforthåndtak.

Glassdører er alternativet for rackklimatisering, mens ventilerte dører velges til romklimatisering med åpen ventilasjon, som utgjør 85 % av det perforerte området - hvilket gir en luftgjennomstrømning som ikke er oppnådd tidligere.

Alle rack som ikke krever høy kapslingsklasse er utstyrt med delte bakdører fra høyde 1800 mm for optimal plassutnyttelse og et mulitifunksjonelt tak. Rack med krav på høy kapslingsklasse er utstyrt med hele dører og lukket tak.

TS IT rack er dessuten tilstrekkelig tett slik at det kan benyttes gassbasert slukkesystem. Det multifunksjonelle taket er utstyrt med børstelister i hele skabets dybde slik at kabler kan føres inn langs sidene, samt i kombinasjon med kabelklemmer direkte bak børstelisten. Det er også en integrert åpning for montering av viftemodul for aktiv eller passiv klimatisering.

Opp