Make IT flexible.

Genom imponerande dörrkoncept och multifunktionellt tak.

  • Glassdörrar eller perforerade dörrar medföljer i leveransen
  • Delade bakdörrar vid höjd från 1800 mm för optimerad rumsutnyttjande
  • Multifunktionellt tak

TS IT rack från Rittal övertygar med smidiga lösningar för tak och dörrar. Alla dörrar är förberedda för individuella låsvarianter med 180° gångjärn och komforthandtag både framtill och baktill.

Glasdörrar är ett alternativ för rackklimatisering medan ventilerade dörrar ger rumsklimatisering med öppen ventilation, som utgör 85% av det perforerade området – vilker ger ett luftflöde som aldrig uppnåtts tidigare.

Alla rack som inte kräver ökad skyddskategori är utrustade med höjder från 1800 mm för optimalt platsutnyttjande och multifunktionellt tak med delade bakdörrar. Rack med krav på ökad skyddskategori är utrustade med en delad dörr och fasta takplåtar.

TS IT rack har också en tillräcklig täthet för att gasbaserade släckningssystem ska kunna användas. I det multifunktionella taket finns borslister över hela skåpdjupet så att kablar kan föras in längs sidorna, i kombination med kabelklämmor direkt bakom borstlisterna. Det finns även ett integrerat hål för montage av en fläktmodul för aktiv och passiv klimatisering.

Upp