Rittal Application Center. Join. Apply. Grow.

Uw waardeketen optimaliseren: efficiënt en toekomstgericht

Er bestaat voortaan een plek waar mogelijkheden groeien: Rittal Application Center (RAC).
Ervaar wat het betekent om de concurrentie voor te blijven door een naadloze, efficiënte workflow te creëren. Met ons samenwerken aan uw individuele use case in het Rittal Application Center tilt de productiviteit van uw team naar een hoger niveau.

Kom met uw use case naar het Rittal Application Center en laten we er samen aan werken.

Op die manier ontdekt u nieuwe technologische ontwikkelingen en werkt u met de beste tools, die uw werk een stuk makkelijker maken. U zult zien hoe de implementatie van geïntegreerde softwareoplossingen de digitale transformatie in uw bedrijf stimuleert. In het Rittal Application Center kunt u de expertise van uw team integreren met de knowhow van Rittal en Eplan als sterke partners voor duurzame besturings- en paneelbouw langs de hele waardeketen: van engineering tot inkoop, productie en exploitatie.

Succes langs de hele waardeketen met Rittal en Eplan:

Individuele use cases in het Rittal Application Center:

In het Rittal Application Center ervaart u de naadloze interactie tussen de tools van Eplan en Rittal. Creëer samen met onze experts en met behulp van de software Eplan Pro Panel een virtueel prototype van uw schakelkast in 3D op basis van uw EPLAN Electric P8 schema en gevalideerde data voor elektrische componenten van het Eplan Data Portal. Met de Rittal systeemconfiguraties kunt u vervolgens de Rittal-behuizing en -accessoires met plausibiliteitscontrole en in 3D configureren. Daarna kunt u deze gegevens gebruiken voor mechanische of manuele verwerking. Ervaar hoe al deze tools en processen perfect samenwerken, en kunnen worden afgestemd op uw individuele eisen en behoeften. 

Meer informatie  |  Neem contact met ons op

In het Rittal Application Center ontdekt u hoe geautomatiseerde oplossingen een snellere productie en reproduceerbare processen met een constant hoge kwaliteit mogelijk maken – met behulp van de digital twin. Ervaar hoe ons scala aan oplossingen, van manuele tools tot volledig geautomatiseerde machinetechnologie, uw processen aanzienlijk versnellen: van geautomatiseerd boren en frezen, laserbewerking, railsysteembewerking, onderdelen snijden en assembleren tot half- of volautomatische draadverwerkings- en handlingsystemen. 

Meer informatie  |  Neem contact met ons op

Zelfs selectieve optimalisatie van uw workflow zorgt voor meer efficiëntie en verhoogt de productiviteit, kwaliteit en het concurrentievermogen: Maar als u zich op de hele waardeketen richt – van planning en ontwerp tot orderplaatsing, productie, levering en dienstverlening - kunt u uw efficiëntie een boost geven en een beslissend concurrentievoordeel op de markt behalen. Verken samen met onze waardeketenconsultants de mogelijkheden bij uw bezoek aan het Rittal Application Center.  

Neem contact met ons op

De doelstellingen van industriële transformatie zijn duidelijk: het is een kwestie van meer transparantie, snelheid en duurzaamheid in de productie en exploitatie. Digitalisering en netwerkvorming van de industriële en IT-ecosystemen zijn hier een voorwaarde: voor machine- en fabrieksengineering, automatisering en IIoT-oplossingen, IT-infrastructuren en slimme diensten. The Friedhelm Loh Group combineert de industriële ervaring en technologische knowhow van Rittal, Eplan, Cideon en German Edge Cloud om vaak waargenomen grenzen tussen de werelden van machine- en fabrieksengineering, automatisering, IIoT en IT te overwinnen, en klanten meer mogelijkheden te bieden door deze werelden nog dichter bij elkaar te brengen. Kom meer te weten over elk bedrijf door op onderstaande links te klikken:

Neem contact met ons op

We beantwoorden graag al uw vragen over het Rittal Application Center.

References

Bauer Systeme

Datakwaliteit van begin af aan

Een uitgebreide automatisering en de consequente digitalisering van alle processen zijn de succesfactoren in de besturings- en paneelbouw.

NorthWind Technical Services

Huge reduction in manufacturing time

NorthWind Technical Services believes that automation is at the heart of any modern manufacturing system. The control panel fabricator, headquartered in Kansas, USA, is 100% customer-centric, because each use case, and therefore each system, is unique,...