Industrie

Industriële vloerstaande kasten

Nu configureren

Compacte behuizingen en wandkasten

Nu configureren

IT-infrastructuur

IT-kastsystemen

Nu configureren

Power Distribution Units

Nu configureren

Rittal Configuration System

Alle functies op een rij

  • Snelle en op toepasbaarheid gecontroleerde kast- en toebehorenselectie
  • Eenvoudige planning van uitsparingen en boringen, inclusief realtime visualisering van de configuratie in 3D
  • Automatisch genereren van bestel- en productiegegevens en van normconforme documentatie
  • Directe overname van de configuratie in EPLAN Pro Panel
  • Aanmelding bij de webshop voor uitgebreide prijsinformatie en bestelmogelijkheden

Uw voordelen

  • Tijdbesparing door gemakkelijk configureren en bestellen
  • Geen fouten meer bij het selecteren van toebehoren en de bewerking
  • Betere planning door continu aangepaste stuklijsten en prijsweergave
  • Versnellen van processen door geïntegreerde interfaces naar de software van Eplan en Rittal

Andere keuzehulpen en softwaretools

Wilt u snel en probleemloos het juiste product voor uw toepassing vinden? Onze andere softwaretools helpen u daarbij.

Bedieningsbehuizingen

draagarmsystemen

Met de draagarmsystemen van Rittal kunt u al uw specifieke wensen rondom het thema observeren en bedienen optimaal realiseren.

Keuze starten

De kasten en behuizingen zijn afgestemd op de gangbare aanbieders van panelen en zijn met slechts enkele muiskliks volledig conform uw wensen samen te stellen.

Comfort-Panel: keuze starten
Optipanel: keuze starten

Stroomverdeling

Eenvoudige en normconforme engineering van Ri4Power laagspanningsinstallaties volgens IEC 61439-2, inclusief typegoedkeuring.

Engineering starten

Aanrakingsveilige opbouw in compacte board-technologie. Perfect voor compacte besturingen en aandrijvingen.

Keuze starten

Met deze selector kunt u snel de juiste RiLine CB-adapter voor uw schakelapparatuur selecteren voor montage op 60 mm RiLine-railsystemen.

Keuze starten

Met deze selector kunt u snel de juiste RiLine OM-adapter voor uw schakelapparatuur selecteren voor montage op 60 mm RiLine-railsystemen.

Keuze starten

Klimatisering

De softwaretool Rittal Therm voert de tijdrovende berekening van de benodigde klimatisering voor u uit en maakt een voorselectie van geschikte producten. Aan het einde van de berekening ontvangt u gedetailleerde documentatie. Dit biedt u maximale zekerheid bij het configureren van de optimale klimatisering. Alle berekeningen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van IEC/TR3 60890 AMD 1 en DIN 3168 voor kast-koelaggregaten. Berekeningen van te hoge temperaturen volgens DIN EN 61439 zijn met slechts één klik te genereren.

Berekening starten

Offline-versie van Therm downloaden

Snel en eenvoudig de juiste chiller voor uw machine- en proceskoeling selecteren.

Keuze starten

Als gecertificeerd specialist helpt Rittal u bij het naleven van de wettelijke richtlijnen. Om te zien in hoeverre de F-gasverordening van invloed is op een bestaande installatie, gebruikt u eenvoudig onze F-gas rekentool. De Rittal F-gas rekentool berekent op basis van de GWP-waarde (GWP = Global Warming Potential) en de vulhoeveelheid van het gebruikte koudemiddel het betreffende CO₂-equivalent. Dit CO₂-equivalent bepaalt welke maatregelen u als exploitant moet doorvoeren om aan de eisen van de F-gasverordening te voldoen.

Berekening starten

Meer informatie over de F-gasverordening

RiDiag is een softwaretool voor het analyseren en diagnosticeren van koelaggregaten om een correcte werking te waarborgen en om onderhoud en de diagnose van systeemmeldingen te vereenvoudigen.

Meer informatie

IT-klimatisering

Deze rekentool maakt een eenvoudige selectie mogelijk van Liquid Cooling Packages (LCP) voor de rack- en rijen-koeling binnen uw IT-infrastructuur. Het koelvermogen van de LPC's wordt berekend aan de hand van diverse ingevoerde fysieke parameters, zoals bijvoorbeeld wateraanvoertemperatuur, waterhoeveelheid, serverintredelucht- en -afvoerluchttemperatuur.

Berekening starten

Als gecertificeerd specialist helpt Rittal u bij het naleven van de wettelijke richtlijnen. Om te zien in hoeverre de F-gasverordening van invloed is op een bestaande installatie, gebruikt u eenvoudig onze F-gas rekentool. De Rittal F-gas rekentool berekent op basis van de GWP-waarde (GWP = Global Warming Potential) en de vulhoeveelheid van het gebruikte koudemiddel het betreffende CO2-equivalent. Dit CO2-equivalent bepaalt welke maatregelen u als exploitant moet doorvoeren om aan de eisen van de F-gasverordening te voldoen.

Berekening starten

Meer informatie over de F-gasverordening