Wij weten wat u bezighoudt.

Oplossingen voor uw uitdagingen.

Oplossingen

Voor industrie en IT

Het maakt niet uit in welke branche u actief bent of voor welke uitdagingen u momenteel staat. Samen met sterke partners zoals Eplan of German Edge Cloud wil Rittal u graag helpen om deze uitdagingen succesvol het hoofd te bieden. Met concrete oplossingen.

Oplossingen industrie

Zo wordt de digitalisering een succesverhaal

Wij zijn het ermee eens: als bedrijven hun activiteiten op lange termijn veilig willen stellen, moeten ze hun processen stroomlijnen met consistente gegevens en gestandaardiseerde processen en oplossingen. Consequenter dan ooit tevoren. Bovendien zullen de bedrijven een brug moeten slaan tussen economie en ecologie. Zeker gezien de toegenomen aandacht voor klimaatbescherming en het gevoelige karakter daarvan.

Daarom hebben wij een flexibel modulair systeem ontwikkeld, waarmee ook individuele oplossingen zijn te realiseren. Daarbij ligt onze focus op het optimaal ondersteunen van uw waardeketen en processen. Waar industrie en IT samenkomen, heeft Rittal de passende oplossing.

Voedings- en genotsmiddelenindustrie

Veiligheid van levensmiddelen, hygiëne en digitalisering

Bij de productie van voedsel en genotsmiddelen staat de veiligheid voorop. Daarnaast wordt duurzaam produceren steeds belangrijker.

Nestlé Zwitserland

Energie-efficiëntie voor gebrande koffie

In de voedingsmiddelenindustrie is niet alleen proceswarmte nodig, maar ook constante koeling. En het liefst zo energie-efficiënt mogelijk. Want de gekoelde opslag of het snel invriezen van levensmiddelen vergt veel energie. Net als de koeling van...

Oplossingen IT

Flexibel en krachtig

De basis van onze IT-oplossingen wordt gevormd door krachtige netwerkbehuizingen en serverracks in alle soorten en maten. Van toepassingen met vrijstaande kasten tot een volledig opgebouwde computerruimte. Wij bieden oplossingen voor de hele waardeketen. Dat begint al bij de configuratie en loopt door tot de productie, logistiek en, indien nodig, de nabewerking bij de klant. Maar ook slimme oplossingen voor onderhoud en service vallen hieronder.

Bovendien bieden wij flexibele infrastructuur- en cloud-oplossingen aan als “IT as a Service”-modellen. De All-in-One-oplossing ONCITE helpt bedrijven om de uitdagingen van de digitalisering het hoofd te bieden. Met deze industriële edge-computerruimte kunt u een enorme interne meerwaarde creëren door uw bestaande IT-infrastructuren in de fabriek als gegevensbron te gebruiken.

Edge computing

Met edge computing voorbereid op de digitale transformatie

Edge computing creëert voorwaarden voor realtime-toepassingen en Industrie 4.0. Veel branches en bedrijven profiteren er al van dat Rittal deze krachtige technologie ter beschikking stelt.

Healthcare

Wij zijn klaar voor Digital Health

De digitalisering zorgt daarbij voor een complete omwenteling in de gezondheidszorg. E-Health zal een nog belangrijkere rol gaan spelen binnen de gezondheidszorg.

B. Braun

Een computerruimte die voldoet aan eisen van Industrie 4.0 in een handomdraai

De IT-experts bij B. Braun, één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van medische technologie en farmaceutische producten, stonden voor een behoorlijke uitdaging: een nieuwe, ultramoderne productiefaciliteit vereiste een snelle uitbreiding van de...