Onderhoud

Waardevastheid van uw installatie

Door een consistente bewaking van de prestaties is een stilstand of een storing van IT-systemen op tijd te herkennen en te voorkomen.

Maximaliseer uw processen gedurende de gehele levensduur

Een storingvrije werking van productiestraten is sterk afhankelijk van de warmtebelasting van de afzonderlijke elektronische componenten. Een temperatuurverhoging van ca. 10 K (Kelvin) heeft al een halvering van de levensduur van deze componenten tot gevolg en een verdubbeling van het aantal stilstanden.

Ons aanbod:

  • Observeren en beoordelen van de algemene toestand
  • Basisreiniging van systeemkritische installaties
  • Meten en documenteren van systeemparameters
  • Controleren van het complete systeem

Uw voordelen:

  • 365 dagen per jaar 24/7-beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur
  • Grotere waardevastheid van uw computerruimte
  • Conform de wettelijke voorschriften volgens DIN 31051
  • Lagere kosten dankzij 30 % hogere efficiëntie

Ons aanbod: visuele controle van het systeem en van de ingebouwde producten en oplossingen volgens DIN 31051

Uw voordeel: snel en betrouwbaar zicht op de actuele toestand van uw IT-computerruimte

Lektest om aan de wettelijke voorschriften te voldoen

Door het van kracht worden van F-gasverordening nr. 517/2014 zijn exploitanten van koeltechnische installaties vanaf een bepaalde hoeveelheid koudemiddel verplicht om op regelmatige basis lektesten uit te laten voeren. Deze lektest moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde en gecertificeerde technicus.

Als gecertificeerde service-aanbieder voldoet Rittal aan alle wettelijke eisen om de verplichte tests op deskundige wijze uit te voeren. Dit kan als eenmalig onderhoud of als onderdeel van uw service-overeenkomst.

Voor u als exploitant is het van belang dat het bijvullen van koudemiddelen per 1 januari 2020 niet meer onder de standaard servicewerkzaamheden valt. Overleg met ons wat uw mogelijkheden zijn om problemen met uw installatie te voorkomen: stuur een e-mail naar service@rittal.be of bel ons op +32 (0) 9 353 91 45.