Ostoskori

Therm

Laskentaohjelma kytkentäkaappien ilmastointia varten

Therm-ohjelma laskee kaapin koko ilmastointitarpeen. Helppokäyttöinen käyttöliittymä ohjaa valitsemaan sopivat ja oikein mitoitetut jäähdytyskomponentit. Laskennan tuloksena saat yksityiskohtaisen dokumentaation, jonka voit tulostaa tai siirtää helposti haluamaasi tekstinkäsittelyohjelmaan. Tämä tekee ilmastointikomponenttien laskennasta erittäin turvallista.

Kaikki analyysin tulokset perustuvat kytkentäkaappien jäähdyttimien määräyksiin IEC/TR3 60890 AMD 1 ja DIN 3168.

• Järjestelmävaatimukset

Onlineversion vaatimukset

UTF8-yhteensopiva selain, testattuja ovat

• Microsoft Internet Explorer 11.0
    • Mozilla Firefox 51.0

Vaatimukset Offlineversionille

500 mb vapaata työtilaa

UTF8-yhteensopiva selain, testattuja ovat:

• Microsoft Internet Explorer 11.0
    • Mozilla Firefox 51.0

CPU 2,0 GHz -taajuudella

Windows 7 tai 10:

• Dual-Core tai vastaava prosessori
    • 1 tai 2 Gt RAM-muistia

• Uutta versiossa 6.4:ssa

Online-version sisäänkirjausprosessin parantaminen

• Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi
    • Luo oma salasanasi
    • Mahdollisuus nollata salasana

Projektien ja lämpöhäviön tuonti- ja vientitoiminnon parantaminen

• Tuonti ja vienti on mahdollista kaikille tiedoille

Uusia lämpöhäviökomponentteja lisätty

• Yli 30 000 komponenttia 12 valmistajalta

Laskentaa parannettu

• Näet jokaisen kotelon lämpöhäviön ja myös lämpöhäviöiden summan. Tämä parantaa jäähdyttimen sijoittamista.
    • Kotelon sijainnin korjaaminen on helpompaa

Ilmastointilaitteiden ja -varusteiden tietokannan päivitys

• TS IT -kaapit ovat nyt oma ryhmä

Therm-yhteenvedon optimointi

• Dokumentaation saa nyt pdf-tiedostona

Laskennan optimointi standardin DIN 61439 -mukaan

• Dokumentointi on korjattu ja se on nyt käytettävissä rivitysjärjestelmiin.

Uusimmat linkit esimerkiksi muihin jäähdyttimiin

• Chiller-konfiguraattori
    • Blue e + tehokkuuslaskin

• Projektisuunnittelun käsikirja – kytkentäkaapin jäähdytys

Erinomainen täydennys Thermiin: Hyödynnä uuden standardikäsikirjan "Projektisuunnittelun käsikirja – kytkentäkaapin jäähdytys" tietotaito. Rittalilla on ollut teoksen laatimisessa merkittävä panos. Lisäksi alullepanijoihin kuuluu tunnettuja yrityksiä, kuten Audi, Daimler, Siemens, Niles-Simmons Industrieanlagen, Felsomat ja Eplan Software & Services.

Noin 80-sivuinen projektisuunnittelun ohjekirja perustuu yritysten kytkentäkaappien ilmastointiin liittyviin kokemuksiin sekä kytkentäkaappien lämpötilakehityksen tietokonesimulaatioiden (CFD-analyysien) tuloksiin. Niissä todettiin, että aktiivisilla elektroniikkakomponenteilla varustetuissa kytkentäkaapeissa jäähdytysilman virtaus ja siitä seuraava lämpötilanjakauma ovat olennaisella tavalla riippuvaisia toisistaan.

Sisällöstä:

• Komponenttien sijoitus kytkentäkaappiin
    • Kytkentäkaappien jäähdytys
    • Käyttökomponenttien jäähdytyksen erityisominaisuudet
    • Kytkentäkaapin ilmastoinnin tärkeimmät periaatteet
    • Kytkentäkaappien jäähdyttimien käyttöalueet
    • Liite
    • (tarkistusluettelo, kytkentäkaapin ilmastoinnin laskennan vähimmäistiedot, projektisuunnittelun työkalut, ilmastointikomponentin mitoitus ja EMC-ohjeet)

"Projektisuunnittelun käsikirja – kytkentäkaapin jäähdytys" on saatavana kirjakaupoissa ISBN-numerolla 978-3-937889-74-0 (arvostettu Süddeutscher Verlag onpact).