Automobielindustrie

Starten vanaf pole-positie

De automobielindustrie staat momenteel voor de grootste omwenteling in haar geschiedenis: de transformatie naar elektromobiliteit. Het productassortiment wordt uitgebreid met elektrische voertuigen en er worden enorme investeringen gedaan in ontwikkeling en productie.

Een van de belangrijkste aanpassingen is de optimalisatie van de productieprocessen. Het doel: een volledige digitalisering van de fabrieken tot in de supply chain. Maar ook de toepassing van data-analyse, AI en energie-efficiënte technieken.

Rittal en EPLAN ondersteunen u hierbij als sterke partner. Wij nemen complete waardeketens onder de loep en denken in uw processen. Daarbij putten wij uit een jarenlange ervaring in de automobielsector en beschikken wij over zowel industriële normen als innovatiekracht op het gebied van industrie en IT. Bovendien zijn wij wereldwijd succesvol.

Processen versnellen: in de race met Rittal en Eplan

Grijp nu de kans om u te onderscheiden van de concurrentie en een leidende positie in te nemen met de nieuwste oplossingen van Rittal en Eplan.

Onze belofte:

Gelijkstroomvoeding in de automobielindustrie

Schaper besturingstechniek

VX25 in de praktijk

Het op tijd produceren van schakelpanelen en het nakomen van de vereiste leveringstermijnen vormt een van de grootste uitdagingen voor de middelgrote paneelbouwer. Een praktijktest toont aan dat de nieuwe VX25 van Rittal een overtuigende tijdbesparing...

Ford Werke

Service- en efficiëntie-check van koelaggregaten toont besparingsmogelijkheden aan

Bij de Keulse motorfabrikant Ford kwamen binnen een jaar meerdere installaties stil te liggen als gevolg van defecte koelaggregaten. Daarom nam Ford het aanbod van Rittal om een fabrikantonafhankelijke inventarisatie van alle koelaggregaten uit te...

Voith Turbo

70 % lagere energiekosten

Bij de kastklimatisering van de bewerkingscentra in de productie bij Voith Turbo werden forse besparingsmogelijkheden zichtbaar als er werd overgestapt naar de moderne Blue e+ koelaggregaten van Rittal.