Cloud computing

Cloud computing is de motor van de digitalisering

Cloud computing biedt bedrijven de mogelijkheid om IT-middelen buiten hun eigen infrastructuur te gebruiken. Dit is mogelijk door via internet toegang te krijgen tot de diensten van een IT-provider (public cloud). Hierdoor zijn bijvoorbeeld capaciteitspieken op te vangen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van software, opslagmogelijkheden of platforms zonder uw eigen IT-afdeling te belasten met het beheer en onderhoud hiervan. Afhankelijk van eisen zoals beschikbaarheid, dataveiligheid en verbinding met uw eigen systemen, zijn zowel public of hybrid cloud-architecturen als private clouds voor uw bedrijf te gebruiken.

De basis hiervoor is een zeer beschikbare IT-infrastructuur die de netwerkverbinding van services en de overdracht van data waarborgt.

Digitalisering onder controle door standaardisering

Grijp nu de kans om de digitalisering van uw bedrijf te stimuleren met flexibele infrastructuur- en cloud-oplossingen van Rittal en zijn zusterbedrijven.

  • Samen met ons zusterbedrijf German Edge Cloud en onze partners bieden wij met het “Rittal Ecosysteem IT” alle services voor de complete levensduur van computerruimten uit één hand
  • Het open systeemplatform RiMatrix NG dekt de volledige OT-infrastructuur af en is in alle opzichten maximaal flexibel.
  • Met het OCP (Open Compute Project)-rack zijn investerings- en bedrijfskosten, het energieverbruik en de impact op het milieu te verlagen
  • De 21"-norm bij een breedte van 600 mm maakt een optimale benutting van de beschikbare ruimte mogelijk
  • OCP is de technologie die de basis vormt voor een van de grootste exploitanten van hyperscale-computerruimten

Colocation

Optimale infrastructuren voor colocation

Colocatie is een belangrijk en snelgroeiend bedrijfssegment voor exploitanten van computerruimten. En dan met name voor internet- en cloud-providers.

Industrie 4.0

Hogere efficiëntie en nieuwe bedrijfsmodellen door de intelligente fabriek

Klanten verwachten steeds meer op het gebied van individualisering, kwaliteit en snelle levering van producten. Door de productie te koppelen en te digitaliseren kunnen bedrijven aan deze vraag tegemoet komen.

Edge computing

Met edge computing voorbereid op de digitale transformatie

Edge computing creëert voorwaarden voor realtime-toepassingen en Industrie 4.0. Veel branches en bedrijven profiteren er al van dat Rittal deze krachtige technologie ter beschikking stelt.