Winkelmandje

Rittal Configuration System | Kasten configurator | Perforex | Pocesautomatisering

De nieuwe dimensie van eenvoudige configuratie

Het ‘Rittal Configuration System’ (RiCS) is dé handige online tool voor de eenvoudige en snelle samenstelling van behuizingen en schakelkasten met individuele systeemtoebehoren. Deze tool geeft je configureerbare schakelkastsystemen voor de procesautomatisering. Al tijdens de configuratie kunnen de benodigde uitsparingen in de vlakke delen tot op de millimeter nauwkeurig worden vastgelegd en in het ontwerp worden overgenomen. De online tool genereert CAD bestanden die alle gegevens met betrekking tot de aansturing van het Perforex bewerkingscentrum bevatten.

• Foutloze configuratie van producten en toebehoren
    De productregels die op de achtergrond lopen, zorgen voor een eenvoudige en foutloze selectie van accessoires.

• Eigen bewerking (boringen, uitsparingen etc.) van de behuizing
    Met de geïntegreerde 3D visualisering kunnen snel uitsparingen en boringen ten behoeve van latere eigen bewerking in het product worden gepositioneerd
  • CAD/CNC gegevensexport
    Het resultaat kan na beëindiging van de configuratie worden gedownload.

• Online offerte aanvragen

Kasten configurator starten

RICS meest gestelde vragen

Lees onze meest gestelde vragen over deze online tool RICS:

• Is het nodig om de software te installeren op mijn pc?
  • Mijn configuratieproject is klaar. Welke informatie krijg ik ter beschikking?
  • Kan ik mijn configuratie onmiddellijk bestellen via de Rittal webshop?

FAQ Rittal configuration system

RICS meest gestelde vragen

Lees onze meest gestelde vragen over deze online tool RICS:

• Is het nodig om de software te installeren op mijn pc?
  • Mijn configuratieproject is klaar. Welke informatie krijg ik ter beschikking?
  • Kan ik mijn configuratie onmiddellijk bestellen via de Rittal webshop?

FAQ Rittal configuration system