Winkelmandje

RiPanel | Kastsystemen eenvoudig configureren en aanvragen of bestellen

De nieuwe, eenvoudige dimensie in configuratie

Het RiPanel is een nieuwe dimensie in de configuratie van "Rittal - Het Systeem".

Selecteer gewoon het behuizingssysteem van uw voorkeur en begin met de configuratie van uw behuizing. U kunt de voortgang van uw configuratie op elk gewenst moment volgen met 3D visualisatie. Om de prijzen voor uw configuratie weer te geven, logt u voor u begint direct in de onlineshop in.

Functies:

• Foutloze product- en toebehorenconfiguratie
  • Uitsparingen en boringen plannen
  • Het resultaat: productdocumentatie
  • Configuratie aanvragen of direct online* bestellen

Uw voordelen:

• Eenvoudige selectie van kasten, behuizingen en toebehoren.
  • Snelle en eenvoudige configuratie en planning
  • Foutloze selectie van toebehoren en planning van uitsparingen en boringen
  • Realtime visualisatie van de configuratie in 3D
  • Automatisch genereren van productiedocumentatie/-gegevens
  • Beschikbaarheid van een CAD-bestand met complete configuratie
  • Eenvoudige bewerking van de geconfigureerde behuizing of kast met CNC-bestand
  • Overdracht van klantspecifieke configuraties aan EPLAN Pro Panel

RiPanel starten

Naar het persbericht

RiPanel FAQ

Lees onze meest gestelde vragen over deze online tool RiPanel:

• Is het nodig om de software te installeren op mijn pc?
  • Mijn configuratieproject is klaar. Welke informatie krijg ik ter beschikking?
  • Kan ik mijn configuratie onmiddellijk bestellen via de Rittal webshop?

FAQ RiPanel configuration system