Digitalt workflow.

Kom foran konkurrenterne ved at trække på vores ekspertise og udnyt den høje ydeevne i fremtidens netværk for Industry 4.0. Værdikæden er solidt funderet på en sammenkædning af alle elementer, således at al relevant information er tilgængelig i real-tid, og data udnyttes til konstant at opnå maksimal værdi og effekt.

Digitalt workflow.

ENGINEERING.

Simplificeret data er vejen til en automatiseret produktionsproces. En virtuel prototype indeholder al relevant information og sikrer en optimal maksimal effektivitet i hele din produktionsproces. For at sikre troværdig oversættelse, der kan efterleves i praksis, har vores kollegaer fra Eplan udviklet et integreret værktøj, der implementerer fordelene ind i dine daglige rutiner.

ENGINEERING.

SYSTEM.

Helheden er mere end bare summen af komponenter. Det lyder måske simpelt, men det er faktisk sådan, vi ser en innovativ proces, der hele tiden driver os til at udvikle unikke systemløsninger. Disse systemløsninger indeholder klare fordele, øger effektiviteten, og hjælper vores kunder med at kunne højne barren.

SYSTEM.

AUTOMATION.

Sammenbygning styrker digitaliseringen og skaber øget effektivitet. Enkle systemværktøjer, standardiseret systemteknologi og automatiseret produktionsværktøj skaber integrerede værdikæder. På den måde kan vi optimere processerne i alle faser og skabe basis for betragtelig automation, der kan øge din produktivitet.

AUTOMATION.
Pakningseffektivitet

Pakningseffektivitet

Pakningen, der kan trykkes på med hånden, giver nøjagtig placering og kan til hver en tid tages af.

Fastspænding

Fastspænding

Sammenbygningskomponenterne skal blot skrues på plads i sammenbygningsretningen, for at sikre, at skabene står solidt.

Overblik

Overblik

Sammenbygningskomponenterne er konstrueret, så man i forbindelse med sammenbygning af skabe, kan nøjes med at vælge mellem maks. tre forskellige sammenbygningsmuligheder.

Fleksibilitet på stedet

Fleksibilitet på stedet

Muligheden for at foretage sammenbygning fra alle fire sider giver mulighed for individuel tilpasning, i forhold til det pågældende rum.

360°

Mere
Enkelhed

Skru ned for kompleksiteten med forenklet og mere konsistent sammenbygningsteknologi til alle applikationer.

Til produkt
Proceseffektivitet

Proceseffektivitet

Takket være en integreret clips kan montagepladen nemt fjernes og monteres igen uden brug af værktøj, hvilket gør arbejdet med den fuldautomatiske bearbejdningsproces nemmere.

Ekstra anvendelse

Ekstra anvendelse

Den praktiske glideskinne til montagepladen kan tages ud, selv mens montagepladen er på plads, og skinnen kan derefter anvendes som chassis andetsteds i skabet.

Udvidelsesmuligheder

Udvidelsesmuligheder

Med muligheden for at montere montagepladen 20 mm dybere i skabet med et særligt montagesæt, opnås yderligere skabsdybde.

Praktisk fastgørelse

Praktisk fastgørelse

Når montagen udføres af en enkelt person, fastholdes montagepladen ved hjælp af clipsen på den øverste del af montagepladen, indtil pladen er skruet i.

Digitalisering

Digitalisering

QR-koden på alle paneler, som skal bearbejdes, letter den fuldautomatiske integration i produktionsprocessen og giver en nem og digital monitorering fra varemodtagelse til færdigt produkt.

360°

Flere
montagefordele

Mere tidsbesparelse, flere installationsmuligheder og bedre montagekomfort takket være forbedringer i montagekittet, som også er beregnet til dynamisk belastningsfunktion.

Til produkt
Fleksibilitet

Fleksibilitet

Chassis med montagebeslag skrues enkelt på plads, hvilket gør montage på begrænset plads og eftermontage nemmere og mere fleksibelt.

Montagemuligheder

Montagemuligheder

Ved at benytte chassis, til blandt andet understøttelse af top- og sidepaneler, forenkles arbejdsprocesser og montage. Samtidig reduceres behovet for reservedelslager.

Styrke

Styrke

Større stabilitet og robusthed ved eksempelvis tunge komponenter, idet begge chassier kan monteres i samme højde både indvendigt og udvendigt.

Praktisk montage

Praktisk montage

Rammeprofilen giver en helt ukompliceret montage takket være den udvendige profil, hvilket gør det nemmere efterfølgende at montere chassis på steder, som ikke er tilgængeligt indefra.

Lavere omkostninger

Lavere omkostninger

Den horisontale og vertikale rammeprofil giver mulighed for anvendelse af samme chassis og skinner i hele systemet, hvorved antallet af delkomponenter mindskes med op til 40 procent, uden at miste funktionalitet.

Stabilitet

Stabilitet

Specialprofilen med en særlig smart geometri giver rammen særlig høj stabilitet.

Bedre tætning

Bedre tætning

Den indbyggede rende forhindrer opbygning af fugt ved pakningen.

Flere niveauer

Flere niveauer

Den særlige C-kant på chassis og skinner giver et ekstra montageniveau fra ydersiden.

Montagemuligheder

Montagemuligheder

De gennemgående firkantede huller giver mulighed for anvendelse af clipsmøtrikker M6/M8 og giver dermed flere montagemuligheder på alle profilniveauer.

Robusthed

Robusthed

Hjørnestykket med påsvejset bundramme gør fastgørelse på underlag og sokkel nemmere, og systemet bliver langt mere robust.

360°

Flere
systemfordele

Montagevenlig og effektiv, takket være en rammeprofil med et symmetrisk 25 mm hulmønster på alle niveauer, der er tilgængeligt fra alle sider.

Til produkt
Nyttehøjde

Nyttehøjde

Det flade pakningsmellemstykke påvirker ikke svingrammen eller andre komponenters rækkevidde.

Større tilgængelighed

Større tilgængelighed

Pladeholdere kan let eftermonteres og clipses på plads udefra, uden først at fjerne allerede installerede bagplader.

Hurtigere kabelfæstning

Hurtigere kabelfæstning

Standard chassis med T-head-udskæring i den rørformede lågeramme, gør kabelføring i lågen hurtigere. Kabler kan fastgøres til lågen ekstremt hurtigt, selv ved brug af konventionelle kommercielle kabelbindere.

Nemmere arbejde

Nemmere arbejde

Placeringshjælp til side- og bagplader betyder, at kun èn person er påkrævet ved montage, og den giver samtidig mulighed for ubesværet og nøjagtig fastgørelse ved efterfølgende iskruning med begge hænder.

Nem samling

Nem samling

Den smarte clipsfunktion på pladeholderen gør montage af sidepladerne hurtigere.

Tidsbesparelse

Tidsbesparelse

Montage af 180° hængsel på lågen kan foretages uden værktøj. Det reducerer eftermontagetiden med op til 30 minutter pr. låge.

Udvidelsesmuligheder

Udvidelsesmuligheder

Specialprofilen med en særlig smart geometri giver høj stabilitet og robusthed.

Digitalisering

Digitalisering

QR-koden på alle flade dele, som skal beabejdes, letter den fuldautomatiske integration i produktionsprocessen og giver mulighed for fejlfri digital overvågning, fra varemodtagelse til aflevering.

Hurtigere montage

Hurtigere montage

Med enkel, værktøjsfri udskiftning af låsesystemer, som komforthåndtag, reduceres montagetiden med op til 50 procent.

Enkle arbejdsgange

Enkle arbejdsgange

Takket være det nye hængsel kan lågerne nemt installeres og fjernes enkelvis og uden brug af værktøj, hvilket eliminerer behovet for seperat låsning og oplåsning af hængselsboltene.

Fleksibilitet

Fleksibilitet

Muligheden for at udskifte dørbeslag for hoved- og sidelåge i skabe efter behov i skabe med dobbeltlåge, giver større fleksibilitet ved montage af køleenheder i skabslåger, og man man undgår sammenstød mellem apparat og dør.

360°

Mere
tid

Mere fleksibilitet, enklere montage og bedre omkostningseffektivitet takket være genial hængselsteknik, hurtig udskiftning og installerbar låseteknik, samt bortfald af overflødige bearbejdningsprocesser.

Til produkt
Sikker potentialudligning

Sikker potentialudligning

Fastgørelse af bundpladerne med skruer foretages hurtigt og sikrer den automatiske potentialeudligning med et enkelt arbejdstrin.

Komfort

Komfort

Den direkte iskruning af sokkelkomponenterne i skabet giver automatisk potentialudligning, hvorved brug af jordingsbånd er overflødigt.

Kabelfrirum

Kabelfrirum

Den store åbning i den stabile bundramme gør kabelføringen lettere.

Optimal præcision

Optimal præcision

Centreringshjælp på soklen sikrer nøjagtig placering af skabet på soklen. Skabet opnår dermed samme IP-beskyttelse og rammebeskyttelse, som ved anvendelse uden sokkel.

Nemmere arbejde

Nemmere arbejde

Jordingspunkter, der er markeret som standard, gør montagen og arbejdsprocessen hurtigere.

Kabelbeskyttelse

Kabelbeskyttelse

De afrundede kanter sikrer, at kablerne ikke beskadiges ved kabelføring under skabet.

Alsidighed

Alsidighed

Fastgørelse af skabet på soklen eller underlaget kan udføres enten med et M12-gevind i hjørnestykket eller den stabile bundkonstruktion efter eget valg.

360°

Mere
plads

Bedre rumudnyttelse, nemmere arbejde og tidsbesparelse takket være ekstrem høj kompatibilitet mellem skab og sokkel, også ved sammenbygning og brug af tilbehør

Til produkt

Maksimal
datakvalitet

Takket være en software-baseret teknik, har arbejdsprocesserne aldrig været enklere. Der er altid to versioner af dette skab - en virkelig og en digital. Den maksimale datakvalitet på VX25 sikrer større fleksibilitet ved konfiguration, produktion og montage. Med den "digitale tvilling" kan den person, der kender din virksomhed bedst - dig - planlægge, bestille, behandle og meget mere.

VX25

Minimal
kompleksitet

Flere muligheder, mere effektivitet, mindre arbejde:

Takket være en symmetrisk rammeprofil på 25 mm, som er tilgængelig fra alle sider, er der ubegrænsede muligheder for sammenbygning og montage.

VX25

Væsentlige
tidsbesparelser

Perfekte funktioner til endnu større effektivitet: Dette skab er specielt godt til at spare tid. Foruden optimeret adgang og endnu enklere montage, er VX25 også konstrueret til delvis værktøjsfri montage. Det betyder, at dine arbejdsprocesser bliver endnu lettere, bedre og hurtigere - og forresten også mere sikre.

VX25

Overraskende enkelt Montage af VX25

Vores videoer viser dig, hvor hurtigt og nemt det er at samle VX25.

Se video

Videoer & Downloads

VX25 ramme Rammeprofilen muliggør en fuldstændig gnidningsfri montage.
VX25 symmetry Horizontally and vertically identical frame section.
180° hængsel 180° hængsel reducerer montagetiden.
VX25 comfort handle Simple, tool-free exchangeability of the comfort handle.
Udskiftning af lågehængsler Med hængslet kan låger nemt installeres og fjernes uden brug af værktøj.
Enkel montage af sidepanel Placeringshjælp for side- og bagplader så èn person kan montere.
Enkel sammenbygningsteknologi Alle sammenbygninger kan forbindes med en blot tre forskellige sammenbygningsmuligheder.
Montage af chassis Lær om montage af chassis.
Ny integreret placeringshjælp Præcis hultælling gør det let at orientere sig.
VX25 sammenbygning VX25 gør det muligt at sammenbygge skabe på alle fire sider.

Et indblik
Og i detaljer.

VX25 kan ret meget. Yderligere information og links her:

VX25 konverteringsassistent

VX25 konverteringsassistent

Konverteringsassistenten gør det muligt hurtigt og nemt at konvertere TS-produkter til de nye VX-produkter

Læs mere
VX25 produktvælger

VX25 produktvælger

VX25 produktvælgeren gør det nemt for dig at vælge Rittal skabe og egnet til din applikation

Læs mere
VX25 i produktkataloget

VX25 i produktkataloget

Vores produktkatalog har en bred vifte af information om det nye, store skabssystem.

Læs mere
Det nye sokkelsystem VX

Det nye sokkelsystem VX

Se vores nye sokkelsystem VX.

Læs mere

Kontakt

Spørgsmål om VX25 skabssystemet? Kontakt os - vi hjælper hellere end gerne med dine spørgsmål om VX25.

Tak for din forespørgsel.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.