Digitalt arbetsflöde.

Var först i konkurrensen genom att dra nytta av vår expertis och utnyttja framtidens högpresterande nätverk inom Industry 4.0. Ramen för vår värdekedja är baserad genom ett nätverk av processen så att relevant information är tillgänglig i realtid och data utnyttjas för att ständigt uppnå maximalt värde och effekt.

Digitalt arbetsflöde.

ENGINEERING.

Sömlös data är nyckeln till automatiserad produktionsprocess. Den bygger på en virtuell prototyp med all relevant information, vilket garanterar maximal effektivitet vid varje punkt i ditt arbetsflöde. För att säkerställa en pålitlig översättning i praktiken har våra kollegor på Eplan utvecklat integrerade ingenjörsverktyg som ger stora fördelar i ditt dagliga arbete.

ENGINEERING.

SYSTEM.

Helheten är mer än summan av dess delar. Det låter enkelt, men det här är faktiskt en innovativ process som ständigt driver oss att utveckla unika systemlösningar. Dessa systemlösningar ger tydliga användarfördelar, ökar effektiviteten och hjälper våra kunder att höja ribban.

SYSTEM.

AUTOMATION.

Tvärvetenskapligt nätverk hjälper till att stärka digitaliseringen och skapa ökad effektivitet. Smidiga verktyg, standardiserad systemteknik och automatiserade maskiner skapar en integrerad värdekedja. På detta sätt optimerar vi processerna i verkstaden, skapar grunden för omfattande automatisering och ökar produktiviteten.

AUTOMATION.
Förbättrad tätning

Förbättrad tätning

Packningen ger exakt positionering, förenklat montage och kan avlägsnas när som helst, medföljer ihopbyggnadskitet.

Ihopbyggnad

Ihopbyggnad

Ihopbyggnadsförbindningarna monteras på plats i ihopbyggnaden, för att säkra att skåpen står stadigt.

Översikt

Översikt

Ihopbyggnadsförbindningen är designad så att det i kombination med skåpkonstruktion är möjlig att välja mellan högst tre olika montagealternativ.

Ökad flexibilitet

Ökad flexibilitet

Möjlighet till montage på alla fyra sidor innebär ökad flexibilitet.

360°

Mer
förenkling

Reducera komplexiteten med förenklad, mer konsekvent montageteknik för alla applikationer.

Till produkten
Process effektivitet

Process effektivitet

Tack vare en integrerad clips kan montageplåten enkelt avlägsnas och installeras utan verktyg, vilket gör det lättare att arbeta runt den automatiska bearbetningsprocessen.

Ytterligare fördelar

Ytterligare fördelar

Den praktiska montageplåtens glidskena kan tas bort när montageplåten har satts in och återanvändas i ett annat läge i skåpet som en fullfjädrad stansad sektion.

Mer utrymme

Mer utrymme

Alternativet att använda ett speciellt installationspaket för att montera montageplåten 200 mm djupare in i skåpet skapar extra utrymme i djupet.

Bekväm fastsättning

Bekväm fastsättning

Klämman i den övre änden av montageplåten håller den på plats medans en person monterar plåten.

Digitalisering

Digitalisering

QR-koden på alla gavlarna som skall bearbetas möjliggör fullständig automatiserad integration i produktionsprocessen och ger enkel och digital övervakning från godsmottagning till färdig produkt.

360°

Mer
enkelt montage

Fler tidsbesparingar, installationsmöjligheter och enkelt montage tack vare förbättrade installationssatser, inklusive dynamiska belastningar.

Till produkten
Flexibilitet

Flexibilitet

Chassi med montagebeslag skruvas enkelt på plats, vilket gör montage på begränsad plats samt eftermontage lättare.

Montagemöjlighet

Montagemöjlighet

Genom att använda chassi, inklusive stöd för tak och sidogavlar, förenklas konstruktion och montage, och samtidigt minimerar arbetskraften för reservdelslagret.

Styrka

Styrka

Större stabilitet och robusthet för exemepel tunga komponenter, eftersom båda chassin kan monteras i samma höjd både inifrån och utifrån.

Enkelt montage

Enkelt montage

Ramprofilen ger ett helt okomplicerat montage tack vare den yttre profilen, vilket gör det mycket lättare att eftermontera chassi på platser som inte längre kan nås från insidan.

Kostnadseffektiviteten

Kostnadseffektiviteten

Ramprofilen, som är identisk horisontellt och vertikalt, möjliggör konsekvent användning av standard chassi och skenor, vilken minskar antalet varianter med upp till 40 procent utan att förlora någon funktionalitet.

Stabilitet

Stabilitet

Tack vare sin geniala geometri säkerställer den patenterade specialprofilen utmärkt stabilitet och torsionsstyvhet.

Säkerhet

Säkerhet

Den integrerade regnkanalen förhindrar den långsiktiga uppbyggnaden av fukt vid tätningen.

Nivå

Nivå

Den speciella C-kanten på chassi och skenor ger en extra yttre montagenivå.

Installationsmöjlighet

Installationsmöjlighet

Det kontinuerliga mönstret av kvadratstansning stöder användningen av M6 / M8-korgmuttrar och skapar därigenom fler montagealternativ på alla profilnivåer.

Stabilitet

Stabilitet

Hörnstycken med svetsad bottenram gör montage och stabilitet enklare på golv och sockel.

360°

Mer
systemfördelar

Mer montagevänlig och effektiv teknik tack vare en ramprofil med ett 25 mm raster som är symmetriskt över alla nivåer och kan nås från alla sidor.

Till produkten
Användbar höjd

Användbar höjd

Den plana tätningen i mitten påverkar inte svängramens eller andra komponenter.

Åtkomst

Åtkomst

Fäste för sidogavlar kan också lätt eftermonteras och snäppas på plats från utsidan, utan att först ta bort tidigare installerade bakstycke.

Accelerator

Accelerator

T-fäste i den inre dörrprofilen påskyndar processen att fästa kablar i dörren. Kablar kan fixeras till dörren extremt snabbt, även med konventionella kommersiella buntband.

Arbetsförenkling

Arbetsförenkling

Vid enmansmontage ger positioneringshjälpen för sidogavlar och bakstycken en användarvänlig och idealisk fixering för fastsättning så att gavlar och bakstycke kan skruvas på plats med båda händerna.

Enkelt montage

Enkelt montage

Den smarta clipsfunktionen på sidogavlarna gör montaget snabbare.

Tidsbesparing

Tidsbesparing

Vid montage av 180° gångjärn på dörren behövs inga verktyg, vilket minskar eftermontagestiden med upp till 30 minuter per dörr.

Expansionsalternativ

Expansionsalternativ

Tack vare sin geniala geometri säkerställer den speciella profilen utmärkt stabilitet och vridstyvhet.

Digitalisering

Digitalisering

QR-koden på alla gavlar som skall bearbetas möjliggör fullständig automatiserad integration i produktionsprocessen och ger enkel och digital övervakning från godsmottagning till färdig produkt.

Tidsbesparing

Tidsbesparing

Den enkla, verktygsfria utbytbarheten av låssystem, såsom komforthandtag, minskar montagetiden med upp till 50 procent.

Arbetsförenkling

Arbetsförenkling

Tack vare det nya gångjärnet kan dörrarna enkelt monteras och demonteras utan verktyg, vilket eliminerar behovet av separat låsning och upplåsning av gångjärnsbultarna.

Flexibilitet

Flexibilitet

Möjligheten att ändra öppningsriktningen för huvud- och angränsande dörrar på dubbeldörrskåp enligt behov ger större flexibilitet vid montage av kylaggregat i skåpdörrar, vilket förhindrar kollisioner mellan utrustning och dörrar.

360°

Mer
tid

Mer flexibilitet, enklare installation och bättre kostnadseffektivitet tack vare genial gångjärnsteknik, snabb utbytbar och installerbar stängningsteknik och besparing på bearbetningsprocesser.

Till produkten
Tidsbesparing

Tidsbesparing

Den enkla skruvfästningen på plåtflänsar är snabbt att genomföra och skapar automatiskt en potentiell utjämning i ett enda steg.

Användarvänlig

Användarvänlig

En direkt skruvanslutning mellan sockelkomponenter och skåp ger automatiskt potentiell utjämning, vilket eliminerar jordning.

Kabelutrymme

Kabelutrymme

Den stora öppningen i den stabila bottenramen gör kabeldragningen enklare.

Precision

Precision

Centreringshjälp för sockelmontage på skåpramen säkerställer exakt positionering av skåpet på sockeln och har därmed samma IP-skydd och ramskydd som för användning utan sockel.

Arbetsförenkling

Arbetsförenkling

Jordningspunkterna är markerade som standard, vilket gör montage och arbete snabbare.

Kabelskydd

Kabelskydd

Avrundade kanter säkerställer att kablarna inte skadas vid kabelinföring in i skåpet underifrån.

Variabilitet

Variabilitet

Skåp kan fästas i sockeln eller underlaget via en M12-gänga i hörnstycket eller i den stabila bottenstrukturen.

360°

Mer
utrymme

Förbättra utrymme, förenkla arbetet och spara tid tack vare den enastående kompatibiliteten på skåpet och sockeln - även vid ihopbyggnad och användning av tillbehör.

Till produkten

Maximal
datakvalitet

Tack vare mjukvarubaserad teknik har arbetsprocesser aldrig varit enklare. Det finns alltid två versioner av detta skåp - verklig och digital. Den maximala datakvaliteten för VX25 ger större flexibilitet vid konfiguration, tillverkning och montage. Med den "digitala tvillingen" kan den person, som känner sin verksamhet bäst - du - planera, beställa, bearbeta och mycket mera.

VX25

Minimal
komplexitet

Fler alternativ, mer effektivitet, mindre arbete:

Tack vare en ramprofil med ett 25 mm raster som är symmetrisk för alla nivåer, VX25 är också tillgänglig från alla sidor, även från utsidan. Även om alternativ för expansion, montage och ihopbyggnad är obegränsad kan det inte bli lättare att använda.

VX25

Signifikant
tidsbesparing

Perfekta funktioner för ännu större effektivitet:

Detta skåp är speciellt bra för tidsbesparing. Eftersom VX25 med sitt optimala åtkomst och ännu enklare montage, VX25 är också konstruerat till delvis verktygslöst montge. Det betyder att du kan utforma dina arbetsprocesser ännu enklare, bättre och snabbare - och även mer säkert.

VX25

Överraskande enkelt
Montage av VX25

Våra videos visar hur snabbt och enkelt det är att montera VX25.

Se video

Videos & Nedladdningar

VX25 ramprofil Ramprofilen möjliggör en enkel installation.
VX25 Symmetri Horisontell och vertikal identisk ramsektion
180° gångjärn 180° gångjärn reducerar installationstiden.
VX25 komforthandtag Enkelt, verktygsfri utbytbarhet av komforthandtag.
Byte av gångjärn Med gångjärn kan dörrarna installeras och tas bort enkelt och utan verktyg.
Enkelt montage av sidogavlar Positioneringshjälp för sid- och bakstycke ger enmansmontage.
Enkel ihopbyggnad All ihopbyggnad kan täckas med tre olika montagealternativ.
Montage av systemchassi Lär dig mer om montage av systemchassi.
Ny integrerad positioneringshjälp Precis hålräkning ger en enkel orienteringspunkt.
VX25 ihopbyggnad VX25 erbjuder ihopbyggnad av skåp på alla fyra sidor.

Allt på ett ögonblick
Och i detalj.

VX25 kan göra en hel del. Ytterligare information och länkar finns här:

VX25 konverteringsassistent

VX25 konverteringsassistent

Med konverteringsassistenten kan du snabbt och enkelt konvertera TS-produkter till de nya VX-produkterna.

Läs mer
VX25 konfigurator

VX25 konfigurator

VX25 konfigurator gör det enkelt att välja Rittal skåp och lämpliga tillbehör till din applikation

Läs mer
VX25 i produktkatalogen

VX25 i produktkatalogen

Vår produktkatalog har ett brett utbud av information om det nya stora golvskåpet.

Läs mer
Det nya sockelsystemet VX

Det nya sockelsystemet VX

Se vårt nya sockelsystem VX.

Läs mer

Kontakt

Några frågor om det nya stora golvskåpet VX25? Kontakta oss - vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Tack för din förfrågan.

Vi kommer snart att kontaktar dig.