RiDiag

Præcis diagnose af køleenheder i Comfort-serien

RiDiag 2 er en software til diagnose, vedligeholdelse og dataindsamling for køleenheder i Comfort-serien. Hver diagnose kan gemmes og anvendes som dokumentation for den pågældende køleenheds driftsegenskaber. Alle indstillingsparametre, som skabets indersidetemperatur, følsomheden af overvågning o.s.v. kan ændres og gemmes via RiDiag.

Fordele:

Ved at installere denne software, får du adgang til følgende informationer:

• Hvornår og hvor ofte eventuelle fejlmeddelelser er blevet vist
  • Højest målte omgivelsestemperatur
  • Lavest målte indersidetemperatur i skabet
  • Køleenhedens tilslutningstid og belastning

Mere information

Download: RiDiag III

Download: RiDiag II

Dowloand: RiDiag I for Comfortcontroller

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via:

Telefon: +45 7025 5900
E-mail: info@rittal.dk