Ostoskori

Jäähdyttimien diagnosointiin ja analysointiin

UUSI RiDiag III: Kaikkien Rittal-jäähdytysyksiköiden ja Blue e + -sarjan jäähdyttimien analysointiin ja laajennettuun parametrointiin: RiDiag III: n avulla kaikki asiaankuuluvat parametrit ja asetukset voidaan syöttää yksiköille, ja kaikki järjestelmäviestit näytetään yksinkertaisella kielellä ja ohjetekstien kera. Huolto- ja varaosapyynnöt voidaan lähettää suoraan ohjelmistosta. RiDiag III mahdollistaa myös kaikkien tallennettujen yksiköiden ja komponenttitietojen retrospektiivisen analysoinnin enintään kahdeksi vuodeksi (lisätoiminto). Kytkentä yksiköihin tehdään USB-mikro-USB-kaapelin kautta (ei sisälly toimitukseen).

RiDiag II: Parametrit ja laajennetut asetukset kaikille Rittal-jäähdytysyksiköille Comfort- ja Blue e-sarjassa: RiDiag II: lla voidaan syöttää yksiköille parametrit ja laajennetut asetukset, ja virhemuisti voidaan lukea. Yksiköiden pitkäaikaisia ​​tietoja voidaan kirjata ja analysoida. Kytkentä yksiköihin tehdään erityisellä kaapelilla, joka sisältyy toimitukseen 3159.100.

RiDiag I: Parametrointi ja diagnoosi kaikille Rittal-jäähdytysyksiköille, joissa on mikrokontrolleri. RiDiag I: llä voidaan syöttää parametreja yksiköille ja virhemuisti voidaan lukea. Kytkentä yksiköihin tehdään erityisellä kaapelilla, joka sisältyy 3159 000: n toimitukseen

Lisätietoja

Tuotenro: SK 3159.300 (RiDiag 3)

Lataa RiDiag III Tuotenro.: SK 3159.300 (Maksullinen lisenssi)

Lataa: RiDiag II (8,36 MB) Tuotenro.: SK 3159.100

Lataa: RiDiag I mikroprosessorille (3,36 MB)

Lisätietoja: Tekninen myynti

puh. (09) 413 44 459, myynti@rittal.fi