Klantencase

Devosco kiest voor Rittal

Kwaliteit en ondersteuning, daarom koos het familiebedrijf Electro Devosco voor Rittal’s Ri4Power-stroomverdelingssysteem voor laadinfrastructuur bij Vandemoortele.

Blue e+ Chiller

Wij leveren 's werelds meest efficiënte klimaatbeheersingsoplossingen om de koolstofvoetafdruk van uw apparatuur, machines en systemen te helpen verkleinen.

NIEUW!

Vouwfilters

De lucht blijft schoon: nieuwe vouwfilters vangen stof op en verbeteren de veiligheid.

Het platform. Voor alles.

Onbegrensde mogelijkheden voor industrie en IT.

Lees meer

Uw pad naar succes

In het Innovation Center en trainingscentrum van Rittal (RIC), Eplan, Cideon en German Edge Cloud kunnen klanten en bezoekers de nieuwste oplossingen voor hun eigen waardeketen zien, ervaren en uitproberen.

Lees meer

Wij versnellen uw processen

Zoekt u een universeel softwaresysteem voor de besturings- en paneelbouw? Bent u op zoek naar de industriestandaard? Hartelijk welkom bij Rittal en Eplan!

Wij vereenvoudigen en versnellen elke fase van uw proces: van engineering, sourcing en productie tot bediening.

Lees meer

Onze oplossingen

Transforming complexity into simplicity

This is our mission. From day one. It is the essence of every Rittal innovation, and you will find it everywhere. In countless enclosure functions, such as those offered by the new small and compact enclosures AX and KX. See for yourself.

Procesoptimalisatie besturings- en paneelbouw

We speed up your processes

Our products offer solid advantages. They speed up processes and boost productivity. They include comprehensive support at every phase, and throughout the entire process. Rittal and Eplan are your joint partners.

Ecosysteem IT

We help future-proof your business

With the Rittal platform, you will master all IT scenarios quickly and easily, from rack installations through to edge and hyperscale data centres. For the first time, real-time processing of your production data adds value while ensuring data sovereignty.

Our success stories

11 feb. 2020

Awards

See how others rate our innovative drive.

Top employer

See why it pays to join the Rittal team.

Overzicht van andere onderwerpen

Beurzen en evenementen

Beleef Rittal nu live!

Graag ontmoeten wij u op één van de onderstaande beurzen en evenementen.

Opleidingen

Rittal boost je kennis

Bekijk onze opleidingskalender 2022. Onze webinars en seminaries zijn gratis.

Rittal News

Ontdek ons digitaal magazine

Vanaf nu kan je onze inzichten en projecten online raadplegen. Na heel wat offline versies besloten we om onze technische kennis en ervaring vanaf nu met jou digitaal te delen.

IT-Infrastructuur

IT website

Tastbare oplossingen voor een IT-wereld in verandering.

Insights

Ontdek hier alles over via onze blog. Solutions.rittal.be, dit is een onderdeel van Rittal België.

Blog

Het belang van onderhoud om downtime te vermijden

Zoals koeling cruciaal is om de kwaliteit van producten te handhaven, zo is ook koeling in machines van levensbelang om uw productie draaiende te houden. Toch wordt er te weinig naar omgekeken en krijgen koelinstallaties niet altijd het onderhoud dat ze...

Referentieproject: Alken-Maes

Brouwerijen Alken-Maes: leven in de brouwerij

Het is al langer een feit dat ICT in alle sectoren aan belang wint. Ook bij Brouwerijen Alken-Maes nv is dat niet anders: investeren in hun infrastructuur door het uitbouwen van een serverlokaal. En dit zonder dat er in de brouwerij een echt vrije...

Rittal Modification Center

Het Rittal Modification Center, een echte belevingsruimte

Aanvankelijk was de vestiging van Rittal in ons land een atelier waar - op maat van - de klant het mechanisch voorbereiden van kasten gebeurde. Nadat de softwarespecialist “EPLAN” deel ging uitmaken van de groep en na de overname van het Duitse Kiesling...