Winkelmandje

Optimalisatie van het nieuwe sokkelsysteem VX

2020-02-25. Twee jaar geleden brachten we het nieuwe sokkelsysteem VX op de markt. Dankzij de feedback van onze klanten maakten we het VX sokkelsysteem nog beter!

Naast de gekende voordelen:

Meer ruimtewinst - omdat het hele sokkelbereik praktisch kan worden gebruikt

Meer montagegemak - dankzij snellere bevestiging met behulp van reeds geïntegreerde moeren

Meer flexibiliteit - dankzij het uitgebreide assortiment aan accessoires

komen nu de aanzienlijk verbeterde stabiliteit en vereenvoudigde handling erbij. De frontaal geschroefde sokkelplinten voor- en achteraan worden nu gemonteerd geleverd. Dit zorgt voor nog meer veiligheid en stabiliteit en maakt nog steeds een snelle en eenvoudige toegang tot het binnen de sokkel aanwezige kabelmanagementniveau mogelijk. Het geoptimaliseerde sokkelsysteem VX is daarnaast ook 100% compatibel met de vorige versie.

Vanaf april 2020 levert Rittal het geoptimaliseerde sokkelsysteem VX dat de vorige versie van het systeem vervangt. Een overzicht van de betrokken artikelen vindt u in onderstaande conversietabel.

Conversietabel sokkelsysteem VX (Excel)

Hou er wel rekening mee dat deze optimalisatie enkel betrekking heeft op het sokkelsysteem VX in plaatstaal. De sokkelplinten met borstelstrip en de sokkelplinten geventileerd (beide 100 mm hoog) blijven ongewijzigd. Ontdek het geoptimaliseerde sokkelsysteem VX in de brochure.

Brochure (pdf)

Heeft u nog vragen rond deze aanpassingen? Neem gerust contact op met uw Account Manager of onze klantendienst, telefonisch op het nummer 09 353 91 45 of via e-mail.