Naar de nieuwe website rittal.be
Winkelmandje

Ondernemingsprincipes

Fundament van het succes

Algemene waarden verbinden eigenaar, management en personeel. Dat uit zich in onze succesvolle samenwerking en in sociaal engagement.

1. De doelgerichte samenwerking van alle medewerkers vormt het kapitaal van ons bedrijf.

2. Wij kennen de samenhang tussen kwalificatie, motivatie en ondernemingssucces, d.w.z. wij stimuleren onze medewerkers zich verder te ontwikkelen en wij laten onze medewerkers delen in het succes.

3. Wij zien onze klanten als partners. Zij zorgen voor het succes van ons bedrijf:

  • Wij moeten de wensen van onze klanten vervullen en hun problemen oplossen, want dankzij hen verdienen wij ons geld en wordt onze toekomst zekergesteld!
  • Onze producten moeten de klanten duidelijke voordelen en nut bieden, vooral op het gebied van kwaliteit, technische uitvoering, assortimentsomvang en levertijden.

4. Wij moeten sneller en beter zijn dan de concurrentie. Deze voorsprong moeten wij onze klanten dagelijks opnieuw bewijzen!

5. Onze ideeën en creativiteit garanderen onze voorsprong, d.w.z. dat wij ons continu bezig moeten houden met nieuwe suggesties en ideeën alsmede de consequente en professionele omzetting hiervan in de praktijk!

6. De perfecte beheersing van onze dagelijkse werkzaamheden waarborgt ons bestaan en maakt het mogelijk toekomstige wensen te vervullen!

7. Het is ons doel een partnergerichte, duurzame relatie met onze leveranciers op te bouwen. Voorwaarde hiervoor is een concurrerende kwaliteit, leveringsservice, prijs en een optimale probleembehandeling.

8. Wij concentreren ons volledig op het economisch vervaardigen van onze producten alsmede het professioneel verkopen en betrouwbaar leveren hiervan.

9. Wij zijn ons bewust van onze verantwoording ten opzichte van het milieu waarin wij leven. Wij willen een bijdrage leveren en voor verbeteringen zorgen!

10. Wij maken het systeem: – Faster - better - everywhere.

Succes in cijfers

Goede uitgangspunten vormen de basis voor succesvol ondernemen.
Hier vindt u de actuele bedrijfsgegevens:

Cijfers en feiten