Optipanel konfigurator

Valget er dit

Standardsortiment

• Standardvarianter med optimeret forhold mellem pris og ydelse
  • Lagerføres som standard
  • Enkel, hurtig og sikker udvælgelse
  • Til frontpanelindbygning, afstemt efter de mest almindelige betjeningsløsninger

Konfigurerbare specialløsninger

• Individuelle dimensioner, også til direkte indbygning af paneler uden frontplade
  • Komplet løsningssortiment til næsten ethvert formål
  • Maksimal fleksibilitet med hensyn til design og funktion

Her kan du vælge en elegant, skræddersyet løsning til snitfladen mellem menneske og maskine.
Konfiguratoren fører dig automatisk gennem en række spørgsmål, som sikrer at din konfigurerbare specialløsning bliver komplet og uden fejl. For at afslutte udvælgelsen kan du rekvirere et tilbud, så modtager du en 3D-visning til integration i dit maskin- eller anlægsdesign.

Byg dit Optipanel nu ved hjælp af konfiguratoren .

Hent din seneste konfiguration som skabelon

Yderligere information

Standardsortiment for Optipanel

I tilfælde af yderligere spørgsmål kan du kontakte teknisk support på servicetelefonnummer
+45 7025 5900 eller send en e-mail til info@rittal.dk