Therm

Beregningsprogram til klimastyring i skabe

Programmet Therm tager sig af de komplekse beregninger af klimastyringsbehov. En brugervenlig grænseflade fører dig frem til de mest velegnede, korrekt dimensionerede klimastyringskomponenter. Efter afsluttet beregning modtager du en detaljeret dokumentation, som du enten kan udskrive eller blot overføre til dit foretrukne tekstbehandlingsprogram. Det giver dig maksimal sikkerhed ved beregning af klimastyringskomponenter.

Alle beregninger er baseret på forskrifterne i IEC/TR3 60890 890 AMD 1 og DIN 3168 for skabskøleenheder.

• Systemkrav

Krav til online version

UTF8-kompatibel weblæser, testet er

• Microsoft Internet Explorer 11.0
    • Mozilla Firefox 51.0

Krav til offline version

500 mb ledigt på harddisken

UTF8-kompatibel weblæser, testet er

• Microsoft Internet Explorer 11.0
    • Mozilla Firefox 51.0

CPU med 2,0 GHz frekvens

Til Windows 7 eller 10:

• Dual-Core eller modsvarende processor
    • 1 eller 2 GB RAM

• Nyt i version 6.5

• Klima kontrolberegning til VX25 gulvskab
    • Bug rettelser