Therm

Kalkuleringsprogram for klimastyring av kapslinger

Programvarepakken Therm tar seg av kompleks beregning av klimastyringskrav. Et brukervennlig grensesnitt leder deg til den best egnede, riktig dimensjonerte klimastyringskomponenten. På slutten av beregningen får du detaljert dokumentasjon som du enten kan skrive ut eller rett og slett overføre til ditt foretrukne tekstbehandlingsprogram. Dette gir maksimal trygghet ved beregning klimastyringskomponenter.

Alle evalueringer er basert på kravene i IEC/TR3 60890 890 AMD 1 og DIN 3168 for kapslings-kjøleenheter.

• Systemkrav

Krav til online versjonen

UTF8-kompatibel nettleser, testet er

• Microsoft Internet Explorer 11.0
    • Mozilla Firefox 51.0

Krav til offline versjon

500 MB ledig på harddisken

UTF8-kompatibel nettleser, testet er

• Microsoft Internet Explorer 11.0
    • Mozilla Firefox 51.0

CPU med 2,0 GHz frekvens

Til Windows 7 eller 10:

• Dual-Core eller motsvarende prosessor
    • 1 eller 2 GB RAM

• Nytt i versjon 6.5

• Klima kontrollberegning til VX25 gulvskap
    • Bug rettelser

Siste oppdatering

Mer informasjon

Therm app for smartphone

Brukerhåndbok

Ved spørsmål kontakt oss på telefon 64 85 13 00