Digital arbeidsflyt.

Kom foran konkurrentene ved å dra nytte av vår ekspertise og utnytte den høye yteevne i fremtidens nettverk for Industry 4.0. Verdikjeden er solid basert på en kobling av alle elementer, slik at relevant informasjon er tilgengelig i sanntid, og data utnyttes til å oppnå konstant maksimal verdi og effekt.

Digital arbeidsflyt.

ENGINEERING

Sømløs data er nøkkelen til automatisert produksjonsprosess. Den er basert på en virtuell prototype med all relevant informasjon, og sikrer maksimal effektivitet på alle punkter i arbeidsflyten. For å sikre pålitelig oversettelse i praksis har våre kolleger på Eplan utviklet integrerte ingeniørverktøy som implementerer fordelene inn i det daglige arbeidet.

ENGINEERING

SYSTEM.

Helheten er mer enn bare summen av komponentene. Det høres enkelt ut, men det er faktisk slik vi ser en innovativ prosess som hele tiden driver oss for å utvikle unike systemløsninger. Disse systemløsningene gir klare brukerfordeler, øker effektiviteten og hjelper våre kunder med å høyne lista.

SYSTEM.

AUTOMASJON.

Tverrfaglig nettverk bidrar til å øke digitaliseringen og skape økt effektivitet. Enkle systemverktøy, standardisert systemteknologi og automatiseret produksjonsverktøy skaper integrert verdijede. På denne måten optimaliserer vi prosessene i alle faser, og danner grunnlaget for omfattende automatisering og økt produktivitet.

AUTOMASJON.
Effektiv tetning

Effektiv tetning

Tetningen som kan settes på for hånd gir nøyaktig plassering og kan tas av når som helst.

Fast

Fast

Montasjeretningen til rekkeforbinderne som skal skrus sammen fører skapene til riktig posisjon.

Oversikt

Oversikt

Rekkemonteringsforbinderen er konstruert slik at man kan løse alle rekkemonteringssituasjoner for apparatskap med bare tre forskjellige rekkemonteringsløsninger. Dette gjør beslutningsprosessen og ingeniørarbeidet lettere.

Plasseringsfleksibilitet

Plasseringsfleksibilitet

Mulighet til rekkemontering fra alle fire sider gjør tilpasning til alle romsituasjoner mulig.

360°

Mindre
kompleksitet

Mindre kompleksitet gjennom forenklet og mer gjennomgående rekkemonteringsteknikk i alle brukstilfeller.

Til produkt
Prosesseffektivitet

Prosesseffektivitet

Montasjeplaten kan enkelt demonteres og installeres uten bruk av verktøy, med hjelp av den integrerte klemmen Dette letter arbeidet i forbindelse med helautomatiske bearbeidingsprosesser.

Ytterligere fordeler

Ytterligere fordeler

Den praktiske montasjeplatens glideskinne kan fjernes etter at man har satt inn montasjeplaten, for deretter å brukes andre steder i skapet som en fullverdig chassis.

Plassbesparelser

Plassbesparelser

Med et spesielt innbyggingssett kan man montere montasjeplaten 20 mm dypere inn i skapet slik at man får frigjort plass i dybden i skapet.

Festekomfort

Festekomfort

Klipset i overkanten av montasjeplaten holder montasjeplaten på plass til den skrues fast, dette muliggjør montering av en person.

Digitalisering

Digitalisering

QR-koden på alle flate deler som skal bearbeides, forenkler den helautomatiske integreringen i produksjonsarbeidsflyten, og gir enkel og digital overvåking fra varemottak til ferdig produkt.

360°

Bedre
montasjekomfort

Større tidsbesparelse, flere montasjemuligheter og bedre montasjekomfort gjennom forbedrede montasjesett, inkludert dynamiske belastninger.

Til produkt
Fleksibilitet

Fleksibilitet

Chassis monteres enkelt ved å skru inn en optimert montasjevinkel, letter montering når det er trangt om plassen og gjør det mulig å ettermontere utstyr.

Montasjemuligheter

Montasjemuligheter

Ved å anvende standardchassis, også for å støtte tak og sidevegger, forenkles prosjektering og montering, samtidig reduserer behovet for reservedelslager.

Styrke

Styrke

Muligheten til å montere begge chassisene i samme høyde på innvendig og utvendig nivå gir bedre stabilitet og robusthet, f.eks. for tunge komponenter.

Enkel montasje

Enkel montasje

Rammeprofilen muliggjør en montering helt uten hindringer selv fra utsiden, og forenkler dermed montering i etterkant av chassis på steder som ikke lenger er tilgjengelig innenfra.

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Rammeprofilen er lik både horisontalt og vertikalt, og det muliggjør bruk av enhetlig chassis og skinner, dermed blir antall ulike deler redusert med opptil 40 %, uten at man mister funksjonalitet.

Stabilitet

Stabilitet

Den patenterte spesialprofilen med sin geniale geometri sikrer høy stabilitet og vridningsstivhet.

Sikkerhet

Sikkerhet

Den integrerte drypprennen hindrer oppsamling av fuktighet på pakningen.

Flere nivåer

Flere nivåer

Den spesielle C-kanten på chassiset og skinnene gir i tillegg et ekstra montasjenivå på utsiden.

Monteringsmuligheter

Monteringsmuligheter

Det kontinuerlige mønsteret av kvadratstansing støtter bruk av M6/M8 burmuttere og gir dermed flere montasjealternativer på alle profilnivåer.

Stabilitet

Stabilitet

Hjørneprofilen med påsveiset bunnramme letter monteringen til gulv og sokkel og øker stabiliteten.

360°

Flere
systemfordeler

Større montasjevennlighet og effektiv prosjektering på grunn av en symmetrisk rammeprofil med 25 mm hullmønster som er tilgjengelig fra alle sider.

Til produkt
Høyde som kan brukes

Høyde som kan brukes

Det flate tetningsmellomstykket i midten hindrer ikke bevegelsen til svingrammen eller andre komponenter.

Tilgang

Tilgang

Sideveggholderne kan også senere enkelt klipses inn fra utsiden, uten at man må fjerne formonterte bakvegger.

Raskere

Raskere

Den standard T-head chassis i dørrammen gjør kabelføring i døren raskere. Kabelfesting på døren går svært raskt, selv ved bruk av kabelstrips.

Praktisk montering

Praktisk montering

Ved montering av en person gir posisjoneringshjelpen for side- og bakpanelene et brukervennlig og ideell feste, slik at panelene deretter kan skrues på plass med begge hender.

Enkel montering

Enkel montering

Den smarte klipsfunksjonen på sideveggene gjør monteringen raskere.

Tidsbesparelse

Tidsbesparelse

Ved montering av 180° hengsler på døren, trengs det ingen verktøy, dermed reduseres installasjonstiden for ettermontering med opptil 30 minutter per dør.

Utbyggingsmuligheter

Utbyggingsmuligheter

Spesialprofilen med sin geniale geometri sikrer høy stabilitet og vridningsstivhet.

Digitalisering

Digitalisering

QR-koden på alle flate deler som skal bearbeides, forenkler den helautomatiske integreringen i produksjonsprosessen, og gir en enkel og digital overvåking av hele kjeden fra varemottak til ferdigstillelse.

Tidsbesparelser

Tidsbesparelser

Den verktøyfrie, enkle utskiftingen av låsesystemene, som for eksempel komforthåndtaket, reduserer installasjonstiden med opptil 50 %.

Forenkler

Forenkler

Det nye hengslet gir en meget enkel inn- og uthekting av dørene uten verktøy, dermed er det ikke lenger nødvendig å låse opp og låse hengselboltene.

Fleksibilitet

Fleksibilitet

Muligheten til å endre front- og sidedørhengslene på doble skapdører etter behov, gir større fleksibilitet ved montering av kjøleaggregater i skapdørene og man unngår kollisjon mellom utstyr og dør.

360°

Mer
tid

Mer fleksibelt, enklere montering og bedre kostnadseffektivitet gjennom genial hengselteknologi, hurtig utskifting og montering av låsesystemer, samt besparelser på bearbeidingsprosesser.

Til produkt
Tidsbesparelser

Tidsbesparelser

Den enkle fastskruingen til bunnplaten går hurtig og gir automatisk potensialutjevning.

Brukervennlighet

Brukervennlighet

Direkte fastskruing av sokkelelementer til skapet gir automatisk potensialutjevning og man unngår bruk av jordingsbånd fullstendig.

Plass til kabler

Plass til kabler

Den store åpningen i bunnrammen letter kabeldraging.

Nøyaktighet

Nøyaktighet

Sentreringshjelpen for montering av sokler på skaprammene sikrer nøyaktig plassering av skapet på sokkelen og har dermed samme IP-kapslingsgrad og rammebeskyttelse som når man ikke bruker sokkel.

Forenkler arbeidet

Forenkler arbeidet

Jordingspunktene er merket av som standard, det gjør monteringen raskere.

Kabelbeskyttelse

Kabelbeskyttelse

Med de avrundede kantene unngår man å skade kablene når man fører dem inn fra undersiden.

Variasjon

Variasjon

Skapet kan festes på sokkelen eller til underlaget med M12-skruer i hjørneprofilen eller den stabile bunnkonstruksjonen.

360°

Mer
plass

Bedre plassutnyttelse, forenklet arbeid og tidsbesparelser gjennom ekstremt høy kompatibiliteten til skap og sokkel, også ved rekkemontering og tilbehør.

Til produkt

Maksimal
datakvalitet

Takket være programvarebasert teknologi har arbeidsprosesser aldri vært enklere. Det er alltid to versjoner av dette skapet - en ekte og en digital. Den maksimale datakvaliteten til VX25 sikrer større fleksibilitet ved konfigurasjon, produksjon og montasje. Med den “digitale tvilling” kan du planlegge, bestille, bearbeide og mye mer.

VX25

Minimal
kompleksitet

Flere alternativer, mer effektivitet, mindre arbeid:

Takket være en 25 mm symmetrisk rammeprofil, tilgjengelig fra alle sider og med ubegrensede muligheter for rekkemontering, montasje og chassis.

VX25

Vesentlige
tidsbesparelser

Perfekte funksjoner for enda større effektivitet: Dette skapet er spesielt bra for å spare tid. Med optimal tilgang og enda enklere montering, er VX25 også designet for delvis verktøyfri montering. Dette betyr at du kan designe arbeidsflyten enda enklere, bedre og raskere - og også tryggere.

VX25

Overraskende enkelt
Montasje av VX25

Våre videoer viser deg hvor raskt og enkelt det er å montere VX25.

Se video

Videoer & Nedlasting

VX25 rammeprofil Rammeprofilen muliggjør en enkel installasjon.
VX25 Symmetri Horisontal og vertikal identisk rammeseksjon
180° hengsel 180° hengsel reduserer montasjetiden.
VX25 Komforthåndtak Enkel, verktøysfri utskiftning av komforthåndtak
Bytte av dørhengsler Med hengslet kan dører enkelt installeres og fjernes uten behov for verktøy.
Enkel montasje av sidepanel Plasseringshjelp for side- og bakpaneler slik at en person kan montere.
Enkel rekkemontering Alle rekkemonteringer kan sammenkobles med tre forskellige rekkemonteringsalternativer.
Montasje av chassis Lær mer om montasje av systemchassis.
Ny integrert posisjoneringshjelp Nøyaktig hulltelling gir et enklere orienteringspunkt
VX25 rekkemontering VX25 tilbyr rekkemontering av skap på alle fire sider.

En oversikt
i detaljer

VX25 kan gjøre en hel del. Ytterligere informasjon og lenker her:

VX25 konverteringsassistent

VX25 konverteringsassistent

Konverteringsassistenten gjør det mulig raskt og enkelt å konvertere TS-produkter til de nye VX-produktene

Les mer
VX25 konfigurator

VX25 konfigurator

VX25 konfigurator gjør det enkelt for deg å velge Rittal skap som passer til din applikasjon

Les mer
VX25 i produktkatalogen

VX25 i produktkatalogen

Vår produktkatalog har et bredt spekter av informasjon om det nye gulvskapsystemet.

Les mer
Det nye sokkelsystem VX

Det nye sokkelsystem VX

Se vårt nye sokkelsystem VX.

Les mer

Kontakt

Har du spørsmål om det nye store gulvskapet VX25? Kontakt oss - Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål.

Takk for din henvendelse.

Vi kontakter deg så snart som mulig.