ROADSHOW : Smart Engineering, Manufacturing & Maintenance

On the road to smarter engineering, production & maintenance

powered by Siemens, Rittal & EPLAN

Programma

In een wereld die steeds sneller digitaliseert, is een digitale denk- en werkwijze essentieel. Maar hoe pak je dat best aan? De experten van Rittal, EPLAN en Siemens trekken in het voorjaar van 2020 samen het land door om jou op weg te helpen. Van digitaal ontwerp met smart data tot praktische realisatie, we schetsen alle mogelijkheden van Smart Engineering, Manufacturing & Maintenance tijdens een praktisch seminarie.

Leer meer over:

Smart Engineering

Mechanisch, elektrisch, PLC-programmatie … Elke ontwerpfase verrijkt het concept, maar soms gaat er ook cruciale informatie verloren of moet ze opnieuw verwerkt worden. Vaak zijn er ook nog revisies nodig, waardoor het geheel nog complexer wordt. Door systemen aan elkaar te koppelen en slim te stroomlijnen, verhoog je jouw efficiëntie.

Smart Production

De ‘digital twin’ maakt slimme productie mogelijk. Ze bevat veel meer details dan een klassiek ontwerp en biedt de juiste informatie op het juiste moment. Denk maar aan details over uitsnijdingen, boringen of machineaansturing, maar ook informatie over lengte en afwerking. Zo kunnen jouw medewerkers sneller én kwalitatiever werken.

Smart Maintenance

Eens een product of systeem in bedrijf is, ligt de focus op het verlengen van de levensduur en het beperken van downtime. Monitoring, preventief onderhoud en toegang tot as-built documentatie is daarbij cruciaal. En dankzij koppeling met de cloud via IoT garandeer je continue beschikbaarheid.

Datum | Locatie

Dinsdag 4 februari 2020, 12u00 – 15u00 in Lokeren - VOLZET
Woensdag 5 februari 2020, 12u00 – 15u00 in Lokeren
Donderdag 6 februari 2020, 12u00 – 15u00 in Oevel

Nu aanmelden

Inschrijven via mail

Vergeet niet het volgnummer of seminariethema te vermelden.