Seminarie - Klimaatbeheersing

De juiste klimatisatie van industriële schakelkasten

Programma

In industriële schakelkasten wordt steeds vaker gebruik gemaakt van vermogenselektronica, dit resulteert in onnodig warmteverlies. In dit seminarie bieden wij een antwoord op de noodzaak naar een juiste klimatisatie en de correcte berekening ervan.

De norm IEC 61439 vraagt voor haar thermische dossier een berekening van de klimatiseringsbehoefte in het kastsysteem. Waarbij ook de installatie van de nodige componenten voor de koeling omschreven moet worden. Deze problematiek wordt toegelicht en de verschillende oplossingen worden besproken om warmte efficiënter uit de kasten af te voeren.

Door toepassing van de Blue e+ koelaggregaten kan het energieverbruik beperkt worden. Deze toestellen kunnen geïntegreerd worden in uw netwerk en een diagnose kan gebeuren via de software RiDiag. Daarnaast wordt de software Therm doorgenomen en worden er praktijktips meegegeven voor een correcte toepassing.

Datum | Locatie

Dinsdag 26 februari 2019, 12u00 - 16u30 in Lokeren
Donderdag 19 september 2019, 12u00 - 16u30 in Laakdal

Nu aanmelden

Inschrijven via mail

Vergeet niet het volgnummer of seminariethema te vermelden.