Training - VX25 Power Engineering

VX25 Power Engineering

Software voor configuratie en calculatie van laagspanningsborden.

Programma

In deze workshop wordt ingegaan op de calculatiemogelijkheden van de gratis software tool VX25 Power Engineering van Rittal. De volgende onderwerpen worden besproken: vormindeling, configuratievolgorde, projectresultaat, importeren en exporteren van gegevens ...

Daarnaast is er een praktisch gedeelte waarbij u zelf aan de slag gaat met de software om enkele configuraties uit te werken.

Om de interactiviteit te waarborgen, is het aantal deelnemers beperkt.

Datum | Locatie

Dinsdag 22 oktober 2019, 10u00 - 16u30 in Lokeren
Op aanvraag

Nu aanmelden

Inschrijven via mail

Vergeet niet het volgnummer of seminariethema te vermelden.