Naar de nieuwe website rittal.be
Winkelmandje

COVID-19: Rittal blijft beschikbaar voor u

2020-09-01. Uiteraard ondersteunt ook Rittal de maatregelen van de regering rond het Coronavirus. Terzelfdertijd is het onze plicht als fabrikant om onze klanten op een hoog niveau te blijven beleveren.

Artikel lezen!
 • Rittal News - Editie september 2020

  In deze uitgave stellen we je RiMatrix Next Generation voor, net als de nieuwe Rittal webshop en onze laatste aanwinst binnen het Rittal Sales Team. Lees ook onze succesverhalen rond automatisatie in de bordenbouw en stroomverdeling in een veeleisende omgeving.

 • Kabeldoorvoer – niet langer de achillespees van uw schakelkast

  Wanneer u de componenten in uw schakelkast wil beschermen tegen invloeden van buitenaf, zijn niet alleen de schakelkast en zijn beschermingsgraad belangrijk. Er lopen steeds kabels van en naar de apparatuur waarbij de plaats van de kabelinvoer kan uitgroeien tot de achillespees van de behuizing.

 • Nieuwe Account Manager voor West-Vlaanderen

  Begin dit jaar verwelkomde het Rittal Sales Team een nieuwe aanwinst. De 44-jarige Peter Poelmans vervult sindsdien vol enthousiasme zijn functie als Account Manager voor West-Vlaanderen. Een verkennend interview plaatst deze sterke schakel in de spotlight.

 • Rittal Belgium verwelkomt Stefan De Poorter

  Met de komst van de 49-jarige Stefan De Poorter begint het Rittal Service Team aan een nieuw hoofdstuk. Tijd voor een interview met de kersverse Service Manager uit het Oost-Vlaamse Berlare!

 • De start van een verticaal verhaal in Food & Beverage

  Dieter Thollebeek is de eerste Industry Manager binnen het Rittal Belgium Sales Team. In 2019 geeft hij de aftrap van zijn carrière bij ons in de voedingsmiddelenindustrie. Een nieuwe functie, een nieuw gezicht … Tijd om kennis te maken!

 • Een nieuw aanspreekpunt voor Rail & Road

  Rittal Belgium bouwt haar verticale benadering van de markt verder uit. Na de aanwerving van een eerste Industry Manager voor de branche Food & Beverage, verwelkomt nu ook de transportsector een nieuw gezicht. Tijd om kennis te maken met Cédric Bauwens.

 • Rittal News - Editie maart 2019

  In de lentemaand maart lanceren we het eerste Rittal klantenmagazine van 2019. Doorkruis de bladzijden voor een review van de vakbeurs Indumation en inspirerende klantencases rond automation en stroomverdeling. Kennen jullie onze allereerste Industry Manager al? Lees snel het interview met Dieter Thollebeek. Hij is vanaf nu ons nationale aanspreekpunt binnen Food & Beverage.

 • Rittal News - Editie december 2018

  Het jaar 2018 sluiten we af met een knal én een nieuw Rittal News magazine. Blik samen met ons terug op de afgelopen maanden en maak volop plannen voor de toekomst. Hierbij willen we je graag inspireren met boeiende klantencases, investeringen en innovaties.

 • Rittal News Special - Editie juni 2018

  Nieuw kastsysteem VX25? Dat vieren we met een nieuwe editie van ons klantenmagazine! Deze Rittal News Special bevat een speciale VX25 middenkatern, maar liefst 3 succes stories, verschillende productpagina’s en nog veel meer. Laat je onderdompelen in onze nieuwste innovaties.