Rittal News - Editie juni 2019

De zomer brengt jou een nieuw Rittal News magazine! Deze editie neemt je mee op een spannende ontdekkingsreis naar onze nieuwigheden, boeiende interviews en inspirerende succes stories.

Artikel lezen!
 • Rittal Belgium verwelkomt Stefan De Poorter

  Met de komst van de 49-jarige Stefan De Poorter begint het Rittal Service Team aan een nieuw hoofdstuk. Tijd voor een interview met de kersverse Service Manager uit het Oost-Vlaamse Berlare!

 • De start van een verticaal verhaal in Food & Beverage

  Dieter Thollebeek is de eerste Industry Manager binnen het Rittal Belgium Sales Team. In 2019 geeft hij de aftrap van zijn carrière bij ons in de voedingsmiddelenindustrie. Een nieuwe functie, een nieuw gezicht … Tijd om kennis te maken!

 • Een nieuw aanspreekpunt voor Rail & Road

  Rittal Belgium bouwt haar verticale benadering van de markt verder uit. Na de aanwerving van een eerste Industry Manager voor de branche Food & Beverage, verwelkomt nu ook de transportsector een nieuw gezicht. Tijd om kennis te maken met Cédric Bauwens.

 • Rittal News - Editie maart 2019

  In de lentemaand maart lanceren we het eerste Rittal klantenmagazine van 2019. Doorkruis de bladzijden voor een review van de vakbeurs Indumation en inspirerende klantencases rond automation en stroomverdeling. Kennen jullie onze allereerste Industry Manager al? Lees snel het interview met Dieter Thollebeek. Hij is vanaf nu ons nationale aanspreekpunt binnen Food & Beverage.

 • Rittal News - Editie december 2018

  Het jaar 2018 sluiten we af met een knal én een nieuw Rittal News magazine. Blik samen met ons terug op de afgelopen maanden en maak volop plannen voor de toekomst. Hierbij willen we je graag inspireren met boeiende klantencases, investeringen en innovaties.

 • Rittal News Special - Editie juni 2018

  Nieuw kastsysteem VX25? Dat vieren we met een nieuwe editie van ons klantenmagazine! Deze Rittal News Special bevat een speciale VX25 middenkatern, maar liefst 3 succes stories, verschillende productpagina’s en nog veel meer. Laat je onderdompelen in onze nieuwste innovaties.

 • Rittal News - Editie december 2017

  Het jaar afsluiten? Dat doen we traditiegetrouw met een knaller van een Rittal News magazine! We trakteren je op maar liefst 3 klantencases en plaatsen maatwerk in de spotlight, samen met onze online configuratoren. Daarnaast stellen we graag ons ModCenter en de nieuwe collega’s van ons Sales Team voor.

 • Rittal News - Editie juni 2017

  Wat is er leuker dan de combinatie van zon en interessante lectuur? Wij serveren jou graag nieuw leesvoer voor de zomer. Blik met ons terug op een inspirerend beursseizoen, verdiep je in onze klantencases en verken de value chain.

 • Rittal News - Editie maart 2017

  In de eerste editie van dit jaar blikken we terug op de feestelijke heropening van het vernieuwde Rittal Modification Center. Daarnaast laten we graag twee klanten aan het woord en belichten we enkele interessante nieuwigheden.