Nieuwe productcatalogus van Rittal

2017-08-17. Met het nieuwe Systeemhandboek 35 brengt Rittal haar volledige, actuele productaanbod voor industrie en IT en speelt hiermee in op de noden van design engineers, schakelkastbouwers en datacenter operatoren. De 936 pagina’s dikke catalogus biedt alle informatie over ’s werelds meest uitgebreide gamma industriële kasten, stroomverdeling, klimatisering en IT-infrastructuur. Nieuw zijn de producten en oplossingen van Rittal Automation Systems. De catalogus verschijnt in print en online en is beschikbaar in Nederlands en Frans.

In het nieuwe Systeemhandboek 35 krijgen kasten- en bordenbouwers en IT-professionals een snelle totaalblik over het one-stop aanbod van Rittal. Daartoe behoren oplossingen voor behuizingen en schakelkasten, stroomverdeling, klimatisering, IT-infrastructuur, maar ook software en services. Voor het eerst zijn ook de automatisatieoplossingen en handling tools voor de werkplaats opgenomen. Verder verzamelt de cataloog alle innovaties van de laatste jaren, waaronder diverse configuratoren, de energie-efficiënte Blue e+ koelaggregaten, LED kastverlichting en een nieuwe generatie dakventilatoren.

Systeemhandboek 35 omarmt de digitalisering, met een slimme combinatie van print- en online. Via de website www.rittal.be krijgt de gebruiker aanvullende waardevolle informatie over elk product. Zo linkt de PDF-versie van de catalogus het artikelnummer rechtstreeks met de juiste productpagina op het internet. Datasheets, configuratie tools, CAD data, video’s, conformiteitscertificaten, prestatiediagrammen, goedkeuringen, montage- en gebruikshandleidingen en nog veel meer zijn slechts één klik verwijderd.

Het handboek kan gratis bij Rittal aangevraagd worden via marketing@rittal.be .