Winkelmandje

Hannover Messe Digital Days: 20 Livestreams en lezingen: Dit is hoe de industriële transformatie vandaag werkt

2021-03-29. Tijdens de virtuele Hannover Messe 2021, doe je inspiratie op om je workflow van je productieproces te optimaliseren: Hoe kan digitale transformatie sneller en efficiënter worden doorgevoerd? Hoe kunnen digitale oplossingen uw engineering- en productieprocessen versnellen? Hoe kunt u de noodzakelijke schaalbaarheid en robuustheid van uw supply chain garanderen zonder data- en technologiesoevereiniteit te verliezen?

Rittal en Eplan presenteren op de online editie van de Hannover Messe van dit jaar (12 t/m 16 april) de nieuwste oplossingen voor de Industrial Transformation:

 • De toekomst van paneelbouw en productie van schakelapparatuur
  Rittal met Eplan tonen hun nieuwe end-to-end engineering- en automatiseringsoplossingen voor de bewerking van behuizingen en het behuizingsplatform AX en KX voor een nog efficiëntere productie van paneelbouw-schakelapparatuur.

 • Efficiënte, platformgebaseerde engineering en verbeterde clouddiensten
  Eplan presenteert de eerste inzichten in zijn nieuwe platform, dat onder de naam Eplan ePulse een nieuw tijdperk inluidt op het gebied van engineering en geavanceerde clouddiensten.

 • Flexibele en schaalbare IT-infrastructuren, groot en klein
  Rittal toont zijn nieuwe RiMatrix Next Generation IT-infrastructuurplatform, een modulair systeem voor flexibele, veilige en snelle datacenterimplementatie - van edge tot hyperscale.

Bezoekers ervaren online, tijdens meer dan 20 livestreams en lezingen van deskundigen, wat er vandaag de dag al mogelijk is op het gebied van digitalisering. Onder het motto “Simplified. Done” tonen de bedrijven hoe industriële engineerings- en productieprocessen beduidend zijn te versnellen.

Tijdens de livestreams geeft Rittal je antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe zijn IIoT-gebaseerde architecturen efficiënt te realiseren en productiecentra datasoeverein te digitaliseren – terwijl de exploitanten van deze centra zich concentreren op hun kernactivitei

 • Wat is er nodig om de processen in de besturings- en paneelbouw nog sneller te maken, om de kosten nog verder te verlagen en de efficiëntie te verhogen?

 • Hoe ziet de toekomstige engineering door automatisering met moderne methoden en tools eruit? En hoe functioneert netwerkengineering in de cloud?

 • Wat zijn de effecten van de actuele marktontwikkelingen in de energiesector op de besturings- en paneelbouw? Wat zijn de concrete wensen van de klant en de oplossingen?

 • Wat moeten IT-infrastructuuroplossingen bieden om snel beschikbare en flexibel schaalbare toepassingen voor alle IT-scenario's – van edge tot hyperscale – in kaart te kunnen brengen?

Dit event is helaas afgelopen maar herbekijk alle livestreams en aftermovie via deze link