Naar de nieuwe website rittal.be
Winkelmandje

Persberichten

VX25 in de kijker op lanceringsevent

2018-05-18. Vijf jaar van intensieve ontwikkeling ging vooraf aan de recente introductie van het nieuwe Rittal schakelkastsysteem VX25. Deze wereldwijde innovatie werd onlangs, naast een nieuw sokkelsysteem en slimme koeloplossingen, in primeur voorgesteld op Hannover Messe 2018.

Artikel lezen!
 • Rittal presenteert nieuwe patchkast TX CableNet

  2021-05-06. Door de toenemende digitalisering komen IT-professionals onder een grotere tijdsdruk te staan, en managen ze steeds complexere systemen. Een snelle en professionele bekabeling van netwerken is hierbij van groot belang, en daarom introduceert Rittal zijn nieuwe TX CableNet.

 • Rittal introduceert nieuwe kunststof kasten AX

  2020-10-08. Rittal, toonaangevend systeemleverancier voor onder andere industriële kastsystemen, stroomverdeling en IT-infrastructuur, lanceert nieuwe kunststof kasten AX in België en vervolledigt zo haar aanbod van wand- en vloerkasten.

 • Rittal lanceert snelste IT-rack in België

  2020-09-03. Rittal, toonaangevend systeemleverancier voor onder andere industriële kastsystemen, stroomverdeling en IT-infrastructuur, lanceert vandaag de VX IT in België. De nieuwe generatie IT-racks is ontworpen voor alle gangbare toepassingen en geschikt voor gebruik als netwerk- en serverrack.

 • Productiesite Rittal klaar voor 5G-netwerk

  2020-03-25. Rittal, wereldwijd toonaangevend systeemleverancier voor onder andere kastsystemen, stroomverdeling en IT-infrastructuur, heeft als één van de eerste industriële bedrijven de 5G-frequentietoewijzing verworven.

 • Datagroei bedreigt IT-infrastructuur van ondernemingen

  2020-02-24. Rittal, toonaangevend systeemaanbieder van onder andere IT-infrastructuur, brengt vier trends voor datacenters aan het licht voor 2020: datasoevereiniteit, een snelle modernisering van de datacenters, energie-efficiëntie en multi-cloudomgevingen.