Persberichten

Rittal lanceert nieuwe kastverlichting

2016-09-30. Rittal lanceert een nieuwe generatie verlichting speciaal voor schakelkasten. Met energie-efficiënte en performante LED technologie tot 1200 lm, en met comfortabele aansluit- en montagemogelijkheden voor globale vereisten bepaalt Rittal de norm.

Artikel lezen!
 • Slanke motorsturingen creëren ruimte in schakelkast

  2018-03-28. Kleine aandrijvingen voor machines en installaties vallen vaak binnen een bereik tot 9,0 A en worden beschermd door conventionele motorcircuitbeveiligingen. Wanneer er weinig plaats is in de schakelkast is het echter moeilijk vele beveiligingselementen toe te voegen.

 • Nieuwe Blue e+ chiller van Rittal

  2018-03-08. Voor een nauwkeurige en stabiele proceskoeling moeten chillers of vloeistofkoelers beschikken over een exacte temperatuurregeling. Tegelijkertijd moet de koeling energie-efficiënt werken, flexibel inzetbaar en betrouwbaar zijn en eenvoudig te onderhouden zijn.

 • Wat is momenteel belangrijk voor u als IT-manager?

  2018-02-27. De digitale transformatie is volop bezig: volgens een prognose van marktonderzoeksbureau IDC zou tegen 2021 minstens de helft van de globale productieketen gedigitaliseerd zijn. Daarom wordt het voor hedendaagse ondernemingen alsmaar belangrijker het IT-landschap te moderniseren.

 • Rittal breidt generatie Blue e+ koelinstallaties uit

  2018-02-02. Rittal Blue e+ koelunits voor de klimatisatie van schakelkasten, zijn binnen hun klasse momenteel de meest efficiënte op de markt. De producent breidt haar assortiment nu uit met een nieuw koelunit in de vermogensklasse van 1,6 kW.

 • IT-ontwikkelingen in de zorg

  2018-01-19. Zorg is één van de sectoren waar op vlak van IT momenteel grote veranderingen gebeuren. Zo kan het verzamelen en vergelijken van uitgebreide IoT-data bijdragen aan een snellere én preciezere diagnose.

 • Nieuw draagarmprofiel bij Rittal is in hoogte verstelbaar

  2017-12-12. Een geoptimaliseerde ergonomie is essentieel op elke werkplek. Machines moeten niet alleen voldoen aan alle veiligheidsvereisten, ze moeten ook zodanig geconstrueerd zijn dat ze zo eenvoudig mogelijk te bedienen zijn, d.w.z. zonder inspanning en belasting.

 • Behuizingen bewerken binnen vijf dagen

  2017-11-27. Installateurs, borden- en kastenbouwers komen vaak tijd en handen te kort in de werkplaats. Het Rittal Modification Center biedt hiervoor de ideale oplossing. De bekwame vakspecialisten bewerken uw behuizingen in geen tijd en helemaal op maat van uw specifieke vereisten.

 • Kasten samenstellen op maat van elke toepassing

  2017-11-07. Met haar uitgebreid online aanbod gaat Rittal opnieuw hand in hand met digitalisering. De praktische link tussen off- en online en de vele handige configuratoren staan garant voor het eenvoudig samenstellen van een behuizing.

 • Kabelrangeerbehuizingen voor TS IT

  2017-10-26. Bij de koppeling van volledig ingerichte netwerkkasten en serverracks krijgen installateurs vaak te maken met plaatsgebrek voor het leggen, bevestigen en bewaren van koperbekabeling en glasvezels.

 • Rittal en Phoenix Contact organiseren twee EMC-seminaries

  2017-09-06. Installateurs, kasten- en bordenbouwers die hun kennis op gebied van EMC willen opfrissen én uitbreiden, kunnen zich nu inschrijven voor één van beide seminaries (Nederlandstalig) die Rittal en Phoenix Contact samen organiseren.

 • Nieuwe productcatalogus van Rittal

  2017-08-17. Met het nieuwe Systeemhandboek 35 brengt Rittal haar volledige, actuele productaanbod voor industrie en IT en speelt hiermee in op de noden van design engineers, schakelkastbouwers en datacenter operatoren.