Persberichten

VX25 in de kijker op lanceringsevent

2018-05-18. Vijf jaar van intensieve ontwikkeling ging vooraf aan de recente introductie van het nieuwe Rittal schakelkastsysteem VX25. Deze wereldwijde innovatie werd onlangs, naast een nieuw sokkelsysteem en slimme koeloplossingen, in primeur voorgesteld op Hannover Messe 2018.

Artikel lezen!
 • Koelen zonder risico op corrosie

  2019-03-29. De Rittal Blue e+ koelaggregaten zijn voortaan ook leverbaar in roestvast staal. Ze bieden een koelvermogen van 1,6 kW tot 5,8 kW.

 • Rittal op de Hannover Messe 2019

  2019-03-21. De intelligente integratie van Value Creation processen is de sleutel tot digitale transformatie van de industrie. Op Hannover Messe 2019 presenteert Rittal de voordelen van haar nieuwe en verbeterde systeemproducten, de digitale processen en een passende infrastructuur.

 • MindSphere World is dé volgende stap in de digitale economie

  2019-02-28. Rittal is één van de industriële ondernemers die mee aan de wieg stonden van de nieuwe, wereldwijde gebruikersorganisatie MindSphere World, het forum voor iedereen die het cloudgebaseerde en open IoT-besturingssysteem MindSphere wil gebruiken.

 • Rittal brengt nieuwe oplossingen voor IT-koeling

  2019-02-04. Onderzoek bevestigt: de energie-efficiëntie in nieuwe datacenters is gestegen met zo’n 60%. Dat is goed nieuws, maar daarbij moet wel een belangrijke kanttekening gemaakt worden. Omwille van de groeiende IT-capaciteiten blijft immers ook de energievraag stijgen.

 • Rittal op Indumation 2019

  2019-01-08. De vijfde editie van Indumation.be belooft de bezoekers ‘Automation Next Level’. Een thema dat systeemaanbieder Rittal op het lijf geschreven is. Op haar compleet vernieuwde stand (hal 6, stand 32) gaat Rittal 100% voor innovatie en interactiviteit.

 • Tijd voor actie!

  2018-12-12. Een correct en periodiek onderhoud van de koelinstallatie is een essentiële voorwaarde om een lange levensduur van schakelkasten veilig te stellen. Hiervoor zijn de geschoolde servicetechniekers van Rittal het best geplaatst.

 • In Rittershausen dansen de robots

  2018-11-13. Hightech productiesites die meedenken en automatisch plannen en die dankzij artificiële intelligentie (AI) zorgen voor geoptimaliseerde maintenance … wat in eerste instantie klinkt als toekomstmuziek, wordt in het Duitse Rittershausen stap voor stap realiteit.

 • Nieuwe VX25 Blue e+ integratieoplossing

  2018-10-31. Voormontage is het sleutelwoord: waar koelaggregaten tot nu toe altijd als aparte componenten werden gemonteerd, bijvoorbeeld op schakelkasten, maakt een nieuwe plug & play oplossing deze stap overbodig.

 • Weg werf: de Rittal fabriek in Haiger is zo goed als af

  2018-10-18. Hier en daar staat nog een eenzaam hek op het terrein van de gloednieuwe Rittal fabriek in Haiger. Niet lang meer, want alle werfhekken en kranen worden stilaan verwijderd. Na het Rittal Innovation Center en het Global Distribution Center wordt nu ook het nieuwe fabrieksgebouw officieel geopend.

 • Eenvoudig omschakelen van TS 8 naar VX25

  2018-09-04. Met het nieuwe VX25 vloerstaande kastsysteem ondersteunt Rittal de sturings- en schakelkastbouw op weg naar Industrie 4.0. Een maximale datakwaliteit en consistentie in engineering zorgen voor een aanzienlijk hogere efficiëntie bij de fusie van reële en digitale workflows.

 • Eén sokkel voor elke situatie

  2018-06-20. Met het nieuwe sokkelsysteem voor kasten en IT-racks biedt Rittal een breed gamma aan toepassingsmogelijkheden. Alle voordelen van de huidige TS 8 en Flex-Block sokkelsystemen worden nu gecombineerd in het nieuwe systeem.