Persberichten

Rittal lanceert nieuwe kastverlichting

2016-09-30. Rittal lanceert een nieuwe generatie verlichting speciaal voor schakelkasten. Met energie-efficiënte en performante LED technologie tot 1200 lm, en met comfortabele aansluit- en montagemogelijkheden voor globale vereisten bepaalt Rittal de norm.

Artikel lezen!
 • Nieuw draagarmprofiel bij Rittal is in hoogte verstelbaar

  2017-12-12. Een geoptimaliseerde ergonomie is essentieel op elke werkplek. Machines moeten niet alleen voldoen aan alle veiligheidsvereisten, ze moeten ook zodanig geconstrueerd zijn dat ze zo eenvoudig mogelijk te bedienen zijn, d.w.z. zonder inspanning en belasting.

 • Behuizingen bewerken binnen vijf dagen

  2017-11-27. Installateurs, borden- en kastenbouwers komen vaak tijd en handen te kort in de werkplaats. Het Rittal Modification Center biedt hiervoor de ideale oplossing. De bekwame vakspecialisten bewerken uw behuizingen in geen tijd en helemaal op maat van uw specifieke vereisten.

 • Kasten samenstellen op maat van elke toepassing

  2017-11-07. Met haar uitgebreid online aanbod gaat Rittal opnieuw hand in hand met digitalisering. De praktische link tussen off- en online en de vele handige configuratoren staan garant voor het eenvoudig samenstellen van een behuizing.

 • Kabelrangeerbehuizingen voor TS IT

  2017-10-26. Bij de koppeling van volledig ingerichte netwerkkasten en serverracks krijgen installateurs vaak te maken met plaatsgebrek voor het leggen, bevestigen en bewaren van koperbekabeling en glasvezels.

 • Rittal en Phoenix Contact organiseren twee EMC-seminaries

  2017-09-06. Installateurs, kasten- en bordenbouwers die hun kennis op gebied van EMC willen opfrissen én uitbreiden, kunnen zich nu inschrijven voor één van beide seminaries (Nederlandstalig) die Rittal en Phoenix Contact samen organiseren.

 • Nieuwe productcatalogus van Rittal

  2017-08-17. Met het nieuwe Systeemhandboek 35 brengt Rittal haar volledige, actuele productaanbod voor industrie en IT en speelt hiermee in op de noden van design engineers, schakelkastbouwers en datacenter operatoren.

 • Rittal opent Lefdal Mine Datacenter

  2017-06-20. Het meest kostenefficiënte, veilige, flexibele en milieuvriendelijke datacenter in Europa zijn: dat is het doel van het Lefdal Mine Datacenter (LMD) in Noorwegen. Op 10 mei 2017 werd de site officieel geopend.

 • Hummel ATEX-kabelwartels voor speciale toepassingen

  2017-05-31. Rittal Belgium is verdeler van het volledige gamma Hummel kabelwartels. Hummel heeft een ruime serie kabeldoorvoerwartels in haar assortiment, voor de meest uiteenlopende en veeleisende toepassingen.

 • Rittal stelt Edge Data Center voor

  2017-05-17. Bedrijven die machine-to-machine communicatie (M2M) gebruiken om de productie te stroomlijnen, hebben realtime capaciteit nodig. Nabij gelegen IT-resources garanderen korte wachttijden en onmiddellijk beschikbare data. Het Rittal Edge Data Center biedt hiervoor een doeltreffende oplossing.

 • Temperatuuranalyse in schakelkasten met Rittal dataloggers

  2017-03-31. Een installatie die uitvalt door een ontoelaatbare temperatuurstijging in een schakelkast kan als gevolg een lange productieonderbreking teweeg brengen. Om dit te voorkomen, moet bepaald worden welke componenten nodig zijn voor een optimale klimatisering.