Persberichten

VX25 in de kijker op lanceringsevent

2018-05-18. Vijf jaar van intensieve ontwikkeling ging vooraf aan de recente introductie van het nieuwe Rittal schakelkastsysteem VX25. Deze wereldwijde innovatie werd onlangs, naast een nieuw sokkelsysteem en slimme koeloplossingen, in primeur voorgesteld op Hannover Messe 2018.

Artikel lezen!
 • Europa-Park draait soepel met IT-knowhow

  2019-07-02. Rittal ondersteunde het Europa-Park in Rust (Duitsland) bij het opbouwen van een nieuw datacenter. De modernste IT-systemen waren tijdig klaar voor de seizoenstart en garanderen de beschikbaarheid van attracties en kassasystemen.

 • Turn-key edge datacenter voor succesvolle digitalisering

  2019-05-08. De digitale transformatie en het toenemende belang van data bij de productie stimuleren de behoefte aan nieuwe datacenters, mét snel beschikbare herkomstgegevens. Hiervoor presenteert Rittal haar innovatieve edge computingsystemen.

 • Rittal pakt uit met gloednieuwe kastsystemen AX en KX

  2019-05-06. Opvallende première op de afgelopen Hannover Messe 2019: Rittal toonde er haar nieuwe compacte en kleine behuizingen AX en KX. Beide innovaties bieden een eenvoudigere en snellere montage en een hogere flexibiliteit en zekerheid. Rittal heeft hiervoor haar AE herontwikkeld in lijn met de vereisten van Industrie 4.0.

 • Koelen zonder risico op corrosie

  2019-03-29. De Rittal Blue e+ koelaggregaten zijn voortaan ook leverbaar in roestvast staal. Ze bieden een koelvermogen van 1,6 kW tot 5,8 kW.

 • Rittal op de Hannover Messe 2019

  2019-03-21. De intelligente integratie van Value Creation processen is de sleutel tot digitale transformatie van de industrie. Op Hannover Messe 2019 presenteert Rittal de voordelen van haar nieuwe en verbeterde systeemproducten, de digitale processen en een passende infrastructuur.

 • MindSphere World is dé volgende stap in de digitale economie

  2019-02-28. Rittal is één van de industriële ondernemers die mee aan de wieg stonden van de nieuwe, wereldwijde gebruikersorganisatie MindSphere World, het forum voor iedereen die het cloudgebaseerde en open IoT-besturingssysteem MindSphere wil gebruiken.

 • Rittal brengt nieuwe oplossingen voor IT-koeling

  2019-02-04. Onderzoek bevestigt: de energie-efficiëntie in nieuwe datacenters is gestegen met zo’n 60%. Dat is goed nieuws, maar daarbij moet wel een belangrijke kanttekening gemaakt worden. Omwille van de groeiende IT-capaciteiten blijft immers ook de energievraag stijgen.

 • Rittal op Indumation 2019

  2019-01-08. De vijfde editie van Indumation.be belooft de bezoekers ‘Automation Next Level’. Een thema dat systeemaanbieder Rittal op het lijf geschreven is. Op haar compleet vernieuwde stand (hal 6, stand 32) gaat Rittal 100% voor innovatie en interactiviteit.

 • Tijd voor actie!

  2018-12-12. Een correct en periodiek onderhoud van de koelinstallatie is een essentiële voorwaarde om een lange levensduur van schakelkasten veilig te stellen. Hiervoor zijn de geschoolde servicetechniekers van Rittal het best geplaatst.