Persberichten

VX25 in de kijker op lanceringsevent

2018-05-18. Vijf jaar van intensieve ontwikkeling ging vooraf aan de recente introductie van het nieuwe Rittal schakelkastsysteem VX25. Deze wereldwijde innovatie werd onlangs, naast een nieuw sokkelsysteem en slimme koeloplossingen, in primeur voorgesteld op Hannover Messe 2018.

Artikel lezen!
 • Eenvoudig omschakelen van TS 8 naar VX25

  2018-09-04. Met het nieuwe VX25 vloerstaande kastsysteem ondersteunt Rittal de sturings- en schakelkastbouw op weg naar Industrie 4.0. Een maximale datakwaliteit en consistentie in engineering zorgen voor een aanzienlijk hogere efficiëntie bij de fusie van reële en digitale workflows.

 • Eén sokkel voor elke situatie

  2018-06-20. Met het nieuwe sokkelsysteem voor kasten en IT-racks biedt Rittal een breed gamma aan toepassingsmogelijkheden. Alle voordelen van de huidige TS 8 en Flex-Block sokkelsystemen worden nu gecombineerd in het nieuwe systeem.

 • Rittal op CeBIT 2018

  2018-06-07. Op de beurs CeBIT 2018 (Hannover) presenteert Rittal, in hal 12, betrouwbare IT-infrastructuur als sleutel-op-de-deur oplossingen voor alle edge scenario’s.

 • Het nieuwe kastsysteem VX25 van Rittal

  2018-04-24. Na vijf jaar ontwikkeling viert Rittal op Hannover Messe 2018 de première van haar nieuwe schakelkastsysteem VX25. Meteen de eerste behuizing die helemaal werd ontwikkeld op maat van de vereisten voor een hogere productiviteit in de sturings- en kastenbouw én van de Industrie 4.0 productieketen.

 • Rittal op Hannover Messe 2018

  2018-04-20. Op 23 april is het zover. Na een ontwikkelingsperiode van vijf jaar viert Rittal op de Hannover Messe 2018 de première van haar nieuwe grote schakelkastsysteem voor de digitale productieketen.

 • Slanke motorsturingen creëren ruimte in schakelkast

  2018-03-28. Kleine aandrijvingen voor machines en installaties vallen vaak binnen een bereik tot 9,0 A en worden beschermd door conventionele motorcircuitbeveiligingen. Wanneer er weinig plaats is in de schakelkast is het echter moeilijk vele beveiligingselementen toe te voegen.

 • Nieuwe Blue e+ chiller van Rittal

  2018-03-08. Voor een nauwkeurige en stabiele proceskoeling moeten chillers of vloeistofkoelers beschikken over een exacte temperatuurregeling. Tegelijkertijd moet de koeling energie-efficiënt werken, flexibel inzetbaar en betrouwbaar zijn en eenvoudig te onderhouden zijn.

 • Wat is momenteel belangrijk voor u als IT-manager?

  2018-02-27. De digitale transformatie is volop bezig: volgens een prognose van marktonderzoeksbureau IDC zou tegen 2021 minstens de helft van de globale productieketen gedigitaliseerd zijn. Daarom wordt het voor hedendaagse ondernemingen alsmaar belangrijker het IT-landschap te moderniseren.

 • Rittal breidt generatie Blue e+ koelinstallaties uit

  2018-02-02. Rittal Blue e+ koelunits voor de klimatisatie van schakelkasten, zijn binnen hun klasse momenteel de meest efficiënte op de markt. De producent breidt haar assortiment nu uit met een nieuw koelunit in de vermogensklasse van 1,6 kW.

 • IT-ontwikkelingen in de zorg

  2018-01-19. Zorg is één van de sectoren waar op vlak van IT momenteel grote veranderingen gebeuren. Zo kan het verzamelen en vergelijken van uitgebreide IoT-data bijdragen aan een snellere én preciezere diagnose.

 • Nieuw draagarmprofiel bij Rittal is in hoogte verstelbaar

  2017-12-12. Een geoptimaliseerde ergonomie is essentieel op elke werkplek. Machines moeten niet alleen voldoen aan alle veiligheidsvereisten, ze moeten ook zodanig geconstrueerd zijn dat ze zo eenvoudig mogelijk te bedienen zijn, d.w.z. zonder inspanning en belasting.

 • Behuizingen bewerken binnen vijf dagen

  2017-11-27. Installateurs, borden- en kastenbouwers komen vaak tijd en handen te kort in de werkplaats. Het Rittal Modification Center biedt hiervoor de ideale oplossing. De bekwame vakspecialisten bewerken uw behuizingen in geen tijd en helemaal op maat van uw specifieke vereisten.

 • Kasten samenstellen op maat van elke toepassing

  2017-11-07. Met haar uitgebreid online aanbod gaat Rittal opnieuw hand in hand met digitalisering. De praktische link tussen off- en online en de vele handige configuratoren staan garant voor het eenvoudig samenstellen van een behuizing.