Persberichten

Rittal lanceert nieuwe kastverlichting

2016-09-30. Rittal lanceert een nieuwe generatie verlichting speciaal voor schakelkasten. Met energie-efficiënte en performante LED technologie tot 1200 lm, en met comfortabele aansluit- en montagemogelijkheden voor globale vereisten bepaalt Rittal de norm.

Artikel lezen!
 • Rittal opent Lefdal Mine Datacenter

  2017-06-20. Het meest kostenefficiënte, veilige, flexibele en milieuvriendelijke datacenter in Europa zijn: dat is het doel van het Lefdal Mine Datacenter (LMD) in Noorwegen. Op 10 mei 2017 werd de site officieel geopend.

 • Hummel ATEX-kabelwartels voor speciale toepassingen

  2017-05-31. Rittal Belgium is verdeler van het volledige gamma Hummel kabelwartels. Hummel heeft een ruime serie kabeldoorvoerwartels in haar assortiment, voor de meest uiteenlopende en veeleisende toepassingen.

 • Rittal stelt Edge Data Center voor

  2017-05-17. Bedrijven die machine-to-machine communicatie (M2M) gebruiken om de productie te stroomlijnen, hebben realtime capaciteit nodig. Nabij gelegen IT-resources garanderen korte wachttijden en onmiddellijk beschikbare data. Het Rittal Edge Data Center biedt hiervoor een doeltreffende oplossing.

 • Temperatuuranalyse in schakelkasten met Rittal dataloggers

  2017-03-31. Een installatie die uitvalt door een ontoelaatbare temperatuurstijging in een schakelkast kan als gevolg een lange productieonderbreking teweeg brengen. Om dit te voorkomen, moet bepaald worden welke componenten nodig zijn voor een optimale klimatisering.

 • Cockpit voor koelinstallaties

  2017-02-02. Een perfecte bediening, snelle ondersteuning bij onderhoud en service, én een uitgebreide diagnose van de bedieningsdata – dat zijn de essentiële voordelen van RiDiag, versie 3.

 • Tips van Rittal voor directe en indirecte free cooling

  2017-01-26. IT-verantwoordelijken staan constant voor de uitdaging om de lopende werkingskosten van datacenters te optimaliseren. Een groot aandeel van deze kosten gaat naar koeling. Dus waarom niet inzetten op free cooling en buitenlucht in het datacenter blazen?

 • Rittal op Indumation 4.0

  2017-01-10. Van 8 tot en met 10 februari 2017 neemt Rittal deel aan de vierde editie van Indumation in Kortrijk Xpo. ‘Smart all the way’ is deze keer het centrale thema van de vakbeurs voor automatiseringstechnologie voor productie, infrastructuur en procesindustrie.

 • Rittal rail voor interieuropbouw in compacte AE kasten

  2016-12-09. Ruimte is kostbaar, vooral wanneer het gaat om een hoge aansluitdichtheid in de elektrotechniek. Dit betekent immers dat installateurs en bordenbouwers alsmaar meer mechanische en elektrische componenten in kasten moeten integreren.

 • Nieuwe lucht/water-warmtewisselaar van Rittal

  2016-11-22. Productieruimtes in de voedings- en farmaceutische industrie moeten hygiënisch ingericht zijn, en dat geldt ook voor de schakelkasttechnologie. Met haar nieuwe lucht/water-warmtewisselaars uit het Hygienic Design gamma, biedt Rittal een gestandaardiseerde oplossing voor een efficiënte klimaatregeling van schakelkasten.