De digitale workflow.

Verzeker u van de toegevoegde waarde door onze knowhow en kies voor het krachtige netwerk van de toekomst voor Industrie 4.0. De basis van onze toegevoegde waarde is de realtime beschikbaarheid van alle relevante informatie door alle aan de toegevoegde waarde gerelateerde fasen te koppelen en de mogelijkheid om de op dat moment optimale gegevens uit de waardestroom af te leiden.

De digitale workflow.

Engineeren.

Transparante gegevens vormen de sleutel tot geautomatiseerde productieprocessen. De basis hiervoor is het virtuele prototype dat alle relevante informatie in zich draagt en zo op elk punt in de workflow voor maximale efficiëntie zorgt. Om te waarborgen dat dit in de praktijk functioneert, hebben wij met Eplan transparante engineeringstools voor u ontwikkeld, waarvan u de voordelen dagelijks zult ervaren.

Engineeren.

Systeem.

Het geheel is meer dan de som der delen. Iets wat zo eenvoudig klinkt, maar in feite een innovatief proces is dat ons dag-in-dag-uit stimuleert om systeemoplossingen te ontwikkelen die elk voor zich uniek zijn. Systeemoplossingen die hun gebruikers duidelijke voordelen bieden, die de efficiëntie verhogen en onze klanten zo helpen hun concurrentiepositie te verbeteren.

Systeem.

Automatiseren.

Discipline-overkoepelende netwerken versterken de digitalisering en zorgen voor een betere efficiëntie. Transparante engineeringstools, gestandaardiseerde systeemtechnologie en geautomatiseerde bewerkingsmachines vormen een geïntegreerde toegevoegde waarde. Zo optimaliseren wij de processen in de werkplaats, leggen we de basis voor vergaande automatisering en zorgen we voor een hogere productiviteit.

Automatiseren.
Efficiënte afdichting

Efficiënte afdichting

De opsteekbare afdichting is in een handomdraai aan te brengen. De afdichting is exact te positioneren en is op elk moment weer te verwijderen.

Spankracht

Spankracht

De in de koppelrichting vast te schroeven koppelingen houden de kasten betrouwbaar op hun plaats.

Overzicht

Overzicht

De koppelingen zijn zodanig geconstrueerd dat alle in de kastenbouw voorkomende koppelsituaties met slechts drie verschillende koppelsystemen zijn af te dekken. Dit vereenvoudigt de keuze en dat ontlast de engineering.

Flexibele standplaats

Flexibele standplaats

De mogelijkheid om aan alle vier de zijden kasten te koppelen maakt een individuele benadering van elke denkbare ruimtelijke situatie mogelijk.

360°

Meer
efficiëntie­

Meer efficiëntie door vereenvoudigde en consistente koppeltechniek voor alle toepassingen.

Naar het product
Procesefficiëntie

Procesefficiëntie

De glijrail is dankzij de geïntegreerde clip zonder gereedschap te demonteren en probleemloos opnieuw te monteren. Dit vereenvoudigt de werkzaamheden rondom het volautomatische bewerkingsproces.

Nog meer voordelen

Nog meer voordelen

De praktische montageplaat-glijrail is na plaatsing van de montageplaat eenvoudig weer uit te nemen en op een andere plek in de kast als volwaardig chassis te gebruiken.

Ruimtereserve

Ruimtereserve

De mogelijkheid om de montageplaat met behulp van een inbouwset 20 mm dieper in de kast te monteren, creëert een extra ruimtereserve in de kastdiepte.

Fixeringsgemak

Fixeringsgemak

De clip aan het bovenste uiteinde van de montageplaat maakt bij de montage door één persoon een net zo krachtsparende als praktische voorfixering mogelijk. Hierdoor kunnen beide handen worden gebruikt bij het vastschroeven.

Digitalisering

Digitalisering

De QR-code op alle bewerkbare vlakke delen vereenvoudigt een volautomatische integratie in de productie-workflow. Daarnaast maakt deze code een naadloze, digitale monitoring mogelijk van goederenontvangst tot eindoplevering.

360°

Meer
montagegemak

Meer tijdwinst, inbouwmogelijkheden en montagegemak door verbeterde inbouwsets, ook bij dynamische belastingen.

Naar het product
Speelruimte

Speelruimte

De chassis zijn voorzien van een geïntegreerde montageclip en zijn eenvoudig door indraaien te monteren. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te bevestigen op plekken waar weinig ruimte beschikbaar is. Zelfs inbouw naderhand is mogelijk.

Bevestigingsmogelijkheden

Bevestigingsmogelijkheden

De toepassing van standaardchassis, ook voor stabilisering van het dak en de zijwanden, vereenvoudigt de engineering en de montage. Bovendien hoeven er minder onderdelen in voorraad te worden gehouden.

Sterkte

Sterkte

Doordat beide chassis op dezelfde hoogte aan het binnenste of buitenste niveau zijn te monteren, ontstaat een hogere stabiliteit en sterkte, bijv. voor zware componenten.

Montagevriendelijk

Montagevriendelijk

Het profielframe maakt een volledig obstakelvrije montage mogelijk, ook vanaf de buitenzijde. Dit vereenvoudigt de montage van chassis naderhand op plaatsen die niet meer vanaf de binnenzijde bereikbaar zijn.

Economisch

Economisch

Doordat het profielframe zowel horizontaal als verticaal gelijk is, is een consistente toepassing van uniforme chassis en rails mogelijk. Hierdoor wordt het aantal onderdeelvarianten met wel 40% gereduceerd.

Stabiliteit

Stabiliteit

Het speciale, gepatenteerde profiel zorgt dankzij de uitgekiende geometrie voor een hoge stabiliteit en torsiestijfheid.

Bescherming

Bescherming

De geïntegreerde stoflijst voorkomt het binnendringen van vuil en het langdurig ophopen van vocht op de afdichting.

Niveaus

Niveaus

De speciale C-omzetting van de chassis en rails creëert naar buiten toe een extra montageniveau.

Montagemogelijkheden

Montagemogelijkheden

De doorlopende vierkante boring maakt de toepassing van M6- en M8-kooimoeren mogelijk en schept daardoor meer montagemogelijkheden op alle profielniveaus.

Stevigheid

Stevigheid

Het aangelaste bodemframe vereenvoudigt ook zonder sokkel een stabiele bevestiging aan de vloer en zorgt voor extra stevigheid.

360°

Meer
systeemvoordelen

Gebruikersvriendelijkere montage en een efficiënte engineering door een niveau-overkoepelend, symmetrisch profielframe in het 25 mm-raster dat vanaf alle zijden toegankelijk is

Naar het product
Bruikbare hoogte

Bruikbare hoogte

Het platte middenstuk van de afdichting heeft geen invloed op het zwenken van zwenkramen of andere componenten.

Toegang

Toegang

De vlakke plaatdeelhouders zijn ook naderhand eenvoudig vanaf de buitenzijde vast te klikken. Hierbij is het niet nodig om eerder voorgemonteerde achterwanden uit te bouwen.

Verminderde werklast

Verminderde werklast

Dankzij de positioneringshulp voor zij- en achterwanden is bij de montage door één persoon een krachtsparende en optimaal passende voorfixering mogelijk. Hierdoor kunnen beide handen worden gebruikt bij het vastschroeven van de wanden.

Montagegemak

Montagegemak

Het nieuwe clipmechanisme van de vlakke plaatdeelhouders versnelt de montage van de zijwanden.

Sneller

Sneller

Dankzij de standaard hamerkopboring in het deurprofiel zijn kabels sneller aan de deur te fixeren. Het fixeren van kabels aan de deur is zelfs bij toepassing van standaard kabelbinders zeer snel te realiseren.

Tijdbesparing

Tijdbesparing

Om de 180°-scharnier in te bouwen is geen mechanische bewerking van de deur nodig. Bij inbouw naderhand reduceert dit de montagetijd met wel 30 minuten per kast.

Digitalisering

Digitalisering

De QR-code op alle bewerkbare vlakke delen vereenvoudigt een volautomatische integratie in de productie-workflow. Daarnaast maakt deze code een naadloze, digitale monitoring mogelijk van goederenontvangst tot eindoplevering.

Bescherming

Bescherming

Het speciale, gepatenteerde profiel zorgt dankzij de uitgekiende geometrie voor een hoge stabiliteit en torsiestijfheid.

Tijdbesparing

Tijdbesparing

De eenvoudig, zonder gereedschap verwisselbare sluitsystemen, zoals bijvoorbeeld bij het omwisselen van de deuraanslag en het vervangen van binnenwerken, reduceren de gebruikelijke montagetijd aanzienlijk.

Verminderde werklast

Verminderde werklast

Met de nieuwe scharnier is het inhangen en uitnemen van deuren eenvoudig en zonder gereedschap te realiseren. Daarnaast is het met deze scharnier niet meer nodig de scharnierpen te ont- en vergrendelen.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

De mogelijkheid om de aanslag van hoofd- en nevendeur naar wens om te wisselen biedt meer flexibiliteit bij de inbouw van koelaggregaten in de kastdeuren en voorkomt conflict tussen koelaggregaat en deur.

360°

Meer
Tijdbesparing

Meer flexibiliteit, gebruikersvriendelijkere montage en rendabiliteit door uitgekiende scharniertechniek, snel vervangbare en monteerbare sluittechniek en besparing op bewerkingsprocessen die niet nodig zijn.

Naar het product

Maximale
datakwaliteit

Eenvoudige workflow dankzij softwaregebaseerde engineering

De data van deze kast is altijd in tweevoud beschikbaar – fysiek en digitaal. De maximale datakwaliteit van de VX25 biedt meer flexibiliteit bij de configuratie, productie en montage. Met behulp van de "digitale tweeling" zijn werkzaamheden zoals planning, bestelling, bewerking en nog veel meer, uit te voeren door degene die uw bedrijf het beste kent: en dat bent u zelf.

VX25

Minder
complex

Meer mogelijkheden, meer efficiëntie, lagere kosten:

dit is vooral te danken aan het op alle niveaus beschikbare symmetrische profielframe met 25 mm-raster. Bovendien is de VX25 vanaf alle zijden toegankelijk – ook vanaf de buitenzijde. Zelfs wanneer de opties bij de opbouw, aanbouw of koppeling onbegrensd zijn: de handling is bijzonder eenvoudig.

VX25

Aanzienlijke
tijdbesparing

Perfecte eigenschappen voor nog meer efficiëntie:

tijd besparen kan deze kast bijzonder goed. Want dankzij de geoptimaliseerde toegankelijkheid en het grote montagegemak is de VX25 ook geschikt voor een gedeeltelijke montage zonder gereedschap. Zo kunt u uw arbeidsprocessen nog eenvoudiger, beter en sneller realiseren – en bovendien veiliger.

VX25

Verrassend eenvoudig
De VX25-montage

Onze video's laten u zien hoe eenvoudig en tijdbesparend de montage van de VX25 is – en dit maakt de kasten zelf nog eenvoudiger en tijdbesparender.

Video bekijken

Video’s & Downloads

VX25-frame Het profielframe maakt een probleemloze montage mogelijk.
VX25 symmetry Horizontally and vertically identical frame section.
180°-scharnier Het 180°-scharnier reduceert de montagetijd.
VX25 comfort handle Simple, tool-free exchangeability of the comfort handle.
Omwisselen deuraanslag Het scharnier maakt het eenvoudig zonder gereedschap inhangen en uitnemen van de deur mogelijk.
Eenvoudige montage van de zijwand Met de positioneringshulp voor zij- en achterwanden is montage door één persoon mogelijk.
Eenvoudige koppeltechniek Realiseer alle mogelijke koppelsituaties met maximaal 3 koppelsystemen.
Chassismontage Neem een kijkje bij de montage van chassis.
Nieuwe, geïntegreerde positioneringshulp Het nauwkeurige maatraster biedt een snelle oriëntatie.
VX25 baying The VX25 offers the option to bay enclosures on all four sides.

Alles in een oogopslag.
Compleet met details.

De VX25 kan heel veel. Links naar andere pagina's en informatie vindt u hier.

VX25-conversiehulp

VX25-conversiehulp

Met de conversiehulp kunt u eenvoudig en snel omschakelen van TS-artikelen naar de nieuwe VX-artikelen

Nu bekijken
VX25-selector

VX25-selector

Met de VX25-selector selecteert u op eenvoudige wijze Rittal-kasten en bijpassende toebehoren voor uw toepassing

Nu bekijken
VX25 in de productcatalogus

VX25 in de productcatalogus

In onze productcatalogus vindt u alles met betrekking tot de nieuwe vloerstaande kasten

Nu bekijken
Het nieuwe sokkelsysteem VX

Het nieuwe sokkelsysteem VX

Laat u overtuigen door ons nieuwe sokkelsysteem VX.

Nu bekijken

Contact

Heeft u vragen over de nieuwe vloerstaande kasten VX25? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen met betrekking tot de VX25.

Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.