Digitális munkafolyamat.

Kerüljön a versenytársai elé, használja ki tapasztalatunkat és a jövő nagyteljesítményű hálózatait az Ipar 4.0-ban! A hozzáadottérték-láncunk gerincét a láncban szereplő minden egyes elem hálózatba kötése jelenti, így minden releváns információ valós időben, azonnal elérhető. Az adatokból pedig mindig optimális érték számítható, garantálva a folyamatos, zavarmentes üzletmenetet.

Digitális munkafolyamat.

TERVEZÉS.

A hibátlan adat az automatizálási folyamatok kulcsa. Ez a virtuális prototípuson alapszik, amely az összes vonatkozó információt tartalmazza, a maximálisan lehetséges hatékonyságot garantálva a munkafolyamat minden egyes pontján. Ennek a gyakorlatba való megbízható átültetését az Eplan mérnökei végezték, akik olyan mérnöki eszközöket fejlesztettek, amelyekkel valós előnyöket érhet el a mindennapi munka során.

TERVEZÉS.

RENDSZER.

Az egész mindig több, mint a részek összessége. Egyszerűen hangzik, azonban ez egy innovatív folyamat, amely mindig új rendszermegoldások kifejlesztésére ösztönöz bennünket. Ezek a rendszermegoldások világos előnyöket garantálnak az ügyfeleknek, növelik a hatékonyságot, és segítenek ügyfeleinknek előrébb lépni a versenyben.

RENDSZER.

AUTOMATIZÁLÁS.

Az interdiszciplináris hálózatok fokozzák a digitalizálást és további hatékonyságot eredményeznek. Gördülékeny mérnöki eszközök, sztenderdizált rendszertechnológia és automatizált megmunkálás hoz létre integrált értékláncolatot. Ezáltal optimalizáljuk a folyamatokat a műhelyben, kiterjedt automatizálásnak adva teret, növelve az Ön termelékenységét.

AUTOMATIZÁLÁS.
Hatékony tömítés

Hatékony tömítés

Szempillantás alatt felhelyezhető. A tömítés precízen pozícionálható a kívánt helyre, és bármikor könnyedén eltávolítható.

Összehúzó erő

Összehúzó erő

A sorolóösszekötőket a sorolás irányából lehet a helyükre csavarozni, ezzel hozva a szekrényeket biztonságosan a sorolt helyzetükbe.

Sorolás

Sorolás

A sorolóösszekötőket úgy terveztük, hogy minden sorolási feladat, ami a szekrényben felmerülhet, a maximum háromféle sorolóelem egyikének segítségével megoldható legyen. Ez megkönnyíti az Ön munkáját, köszönhetően mérnökeink fáradhatatlan munkájának.

Helyi rugalmasság

Helyi rugalmasság

Bármilyen elképzelhető helyen lehetséges a sorolás, hiszen a szekrények mind a négy oldalukon problémamentesen sorolhatók.

360°

Még egyszerűbb
felépítés

Csökkentse a komplexitást az egyszerűsített, még áttekinthetőbb sorolási technológiával, minden alkalmazás számára

A termékhez
Hatékonyabb folyamatok

Hatékonyabb folyamatok

A beépített kapocsnak köszönhetően a szerelőlap csúszóelem könnyen eltávolítható és újra felhelyezhető, szerszám nélkül, ezáltal megkönnyítve a teljesen automatizált megmunkálást.

További előnyök

További előnyök

A praktikus szerelőlap csúszósín eltávolítható, amint a szerlap a helyére került, és utána a szekrényben tetszés szerint újra felhasználható mint teljesértékű rendszersín.

Több hely

Több hely

Az opcionális speciális beépítőkészlettel a szerlap 20 mm-rel hátrébb tolható a szekrényben, még több helyet hozva létre a szekrény mélységében.

Kényelmes rögzítés

Kényelmes rögzítés

A szerelőlap tetején lévő akasztó a helyén tartja a szerlapot az egyemberes szerelés során mindaddig, amíg a helyére nem csavarozzák.

Digitalizáció

Digitalizáció

A megmunkálható lapos felületeken található QR kód egyszerűsíti az elemek automatikus feldolgozását a gyártási munkafolyamatban, és gördülékeny, digitális felügyeletet tesz lehetővé a cikkek raktárba érkezésétől a szerelés befejezéséig.

360°

Még egyszerűbb
szerelés

Jelentős időmegtakarítás, könnyű szerelés még dinamikus terhelések esetén is - köszönhetően a továbbfejlesztett beépítőkészletnek.

A termékhez
Rugalmasság

Rugalmasság

A rendszersínek optimalizált szerelőkerettel rendelkeznek, könnyedén a helyükre csavarozhatók, amely a telepítést különösen ott teszi könnyebbé, ahol kevés hely van, még utólagos szerelésnél is.

Kiépítés

Kiépítés

A széria rendszersínek használhatók a tető- és az oldallemezek tartására is, amely egyszerűsíti a tervezést és szerelést, és a kevesebb cikk miatt terhet vesz le a raktárról.

Erő

Erő

Mivel mindkét rendszersín beépíthető ugyanabba a magasságba, ez nagyobb stabilitást és erőt ad a belső és a külső síknak is, különösen nehéz terhek esetén.

Könnyebb szerelés

Könnyebb szerelés

A vázprofil lehetővé teszi a szerelőknek, hogy a beépítéseket kívülről végezzék el, megkönnyítve ezzel az utólagos tartósín-beépítést olyan helyekre, amelyek belülről már nem hozzáférhetők.

Költséghatékonyság

Költséghatékonyság

A vázprofil, amely vízszintesen és függőlegesen is teljesen azonos, a széria rendszersínek konzisztens használatát teszi lehetővé, amely akár 40%-kal csökkentheti a felhasznált cikkek mennyiségét, azonos funkcionalitás mellett.

Stabilitás

Stabilitás

A zseniális geometriának köszönhetően a levédett speciális profil kifogástalan stabilitást és torziós szilárdságot garantál.

Biztonság

Biztonság

A beépített vízvezető csatorna meggátolja a hosszútávú folyadéklerakódást a tömítésnél.

Síkok

Síkok

A tartók és sínek speciális C-hajlítása egy továbi külső síkot hoz létre.

Beépítési lehetőségek

Beépítési lehetőségek

A négyzetes furatok folyamatos mintázata támogatja az M6/M8 behelyezhető anyák használatát, ezzel biztosítva még több szerelési lehetőséget minden profilsíkon.

Stabilitás

Stabilitás

A sarokelem a hegesztett alapzatával könnyebbé teszi a padlóra történő rögzítést, ezáltal növelve a stabilitást.

360°

Még több
rendszerelőny

Szerelőbarát és hatékony tervezé a 25 mm-es raszterfuratú profilnak köszönhetően, amely minden irányból szimmetrikus, és minden oldalról hozzáférhető.

A termékhez
Kihasználható magasság

Kihasználható magasság

A lapos központi tömítés nem akadályozza a lengőkeret vagy egyéb komponensek mozgását.

Hozzáférés

Hozzáférés

A faltartók utólag is könnyedén szerelhetők, és mindössze kívülről kell őket bepattintani a helyükre anélkül, hogy a korábban felszerelt hátfalat le kéne szedni.

Gyorsabb munka

Gyorsabb munka

A szériában integrált kalapácsfejű lyukasztás az ajtó csőkeretén meggyorsítja a kábelrögzítést az ajtóban. A kábelek villámgyorsan rögzíthetők az ajtóra, még a normál kereskedelmi gyorskötegelőkkel is.

Egyszerűbb munka

Egyszerűbb munka

Egyemberes szerelés esetén az oldal- és hátfalak pozícionáló segédje felhasználóbarát és ideálisan elhelyezkedő előzetes rögzítést ad, utána pedig a falakat már gond nélkül lehet csavarozni mindkét kéz felszabadulásával.

Könnyebb szerelés

Könnyebb szerelés

Az innovatív klipszek megkönnyítik és meggyorsítják az oldallapok felhelyezését.

Idő megtakarítás

Idő megtakarítás

Nincs szükség az ajtó megmunkálására 180°-os zsanér esetén, ez jelentősen csökkenti a szerelési időt utólagos szerelésnél, akár 30 perccel is ajtónként.

Bővítési lehetőségek

Bővítési lehetőségek

A zseniális geometria miatt a speciális profil kiemelekdő stabilitást és torziós ellenállást garantál.

Digitalizáció

Digitalizáció

A megmunkálható sík felületeken található QR-kód egyszerűsíti ezen elemek teljesen automatikus beemelését a megmunkálási folyamatokba és lehetővé teszi a gördülékeny, digitális munkafelügyeletet az áru beérkezésétől a kapun való kigördítésig.

Idő megtakarítás

Idő megtakarítás

A zárak, például a komfortfogantyú egyszerű, szerszám nélküli cserélhetősége akár 50%-kal is csökkentheti a szerelési időt.

Egyszerűbb munka

Egyszerűbb munka

Az új zsanér miatt az ajtók egyszerűen, szerszám nélkül, hihetetlen könnyedén telepíthetők és emelhetők le, ezzel elhagyható a zsanérok egyenkénti rögzítése és oldása.

Rugalmasság

Rugalmasság

A kétajtós szekrényeknél a fő- és mellékajtók nyitási irányának igény szerinti felcserélése olyan mérvű rugalmasságot nyújt például az ajtókra telepített klímaberendezések esetén, amely segít megakadályozni az eszközök és az ajtó közötti ütközéseket.

360°

Még több
idő

Még rugalmasabb, könnyebb kiépítés, nagyobb költséghatékonyság, köszönhetően a zseniális zsanér- és gyorscsere-technológiának. Ezzel jelentős telepítési és megmunkálási idő takarítható meg.

A termékhez
Idő megtakarítás

Idő megtakarítás

A kábelbevezető lemez egyszerű csavarrögzítését villámgyorsan lehet kivitelezni és egyúttal automatikus potenciálkiegyenlítést is biztosít egyetlen lépésben.

Könnyű használat

Könnyű használat

A közvetlen csavarkapcsolat a lábazati komponensek és a szekrény között automatikus potenciálkiegyenlítést garantál további földelőszalagok használata nélkül is.

Több hely a kábeleknek

Több hely a kábeleknek

A nagy nyílás a stabil fenékkeret-vázban még könnyebbé teszi kábelek fektetését.

Precíz

Precíz

A központosító pozícionáló segéd biztosítja, hogy a szekrény tökéletesen precízen a lábazati elembe illeszkedjen, egyúttal megőrzi a váz és a szekrény IP védettségét is lábazat nélküli használat esetén.

A munka egyszerűsítése

A munka egyszerűsítése

A szériagyártás jelöléseinek köszönhetően a földelőpontok segítenek a felhasználóknak tájékozódni és felgyorsítani a munkát.

Kábelek megóvása

Kábelek megóvása

A lekerekített éleknek köszönhetően a szekrények belüli kábelutak nincsenek sérülésveszélynek kitéve.

Változatosság

Változatosság

A szekrényeket a sarokelemben lévő M12-es csavarral lehet a lábazathoz vagy a talajhoz rögzíteni.

360°

Még több
hely

Használja ki jobban a helyet, egyszerűsítse a munkát és takarítson meg időt a szekrény és a fenék továbbfejlesztett kompatiblitása révén - még sorolt szekrényeknél és kiépített tartozékokkal is!

A termékhez

Maximális
adatminőség

Világos munkafolyamatok a szoftveres tervezéshez

A szekrénynek mindig két változata van - a valódi és a digitális. A VX25 maximális adatminősége nagyobb rugalmasságot nyújt a konfigurálásban, a gyártásban és a szerelésben is. A "digitális ikertestvérrel" pedig a munkatárs, aki a legjobban ismeri a saját cégét - Ön - még könnyebben tud tervezni, rendelni, feldolgozni, és sok más folyamatot elvégezni

VX25

Minimális
komplexitás

Több lehetőség, nagyobb hatékonyság, kevesebb gond:

Ez leginkább a 25 mm-es vázprofilnak köszönhető, amely minden síkon szimmetrikus. A VX25 továbbá minden oldalról hozzáférhető - még kívülről is. Így a bővítési lehetőségek, a sorolás és a szerelés végtelenné válik, ennél egyszerűbben nem is lehetne használni.

VX25

Jelentős
idő megtakarítás

Tökéletes funkciók a még nagyobb hatékonysághoz:

Ez a szekrény kiemelkedően hatékony az idő megtakarításban. Az optimalizált hozzáférésnek és a még kényelmesebb szerelésnek köszönhetően a VX25-öt úgy terveztük, hogy minél nagyobb mértékben szerszám nélkül szerelhető legyen. Ez azt jelenti, hogy Ön még könnyebben, gyorsabban és jobban tervezheti a folyamatait - ráadásul sokkal biztonságosabban.

VX25

Meglepően egyszerű
A VX25 szerelése

Videóinkban megmutatjuk, mennyire egyszerű szerelni a VX25-öt – minden még egyszerűbb és könnyebb.

Videó megtekintése

Videók & letöltések

VX25 váz A vázprofil teljesen akadálymentes installációt tesz lehetővé.
VX25 szimmetria Függőlegesen és vízszintesen tökéletesen azonos profil.
180° zsanér A 180° zsanér csökkenti a szerelési időt.
VX25 komfortfogantyú Egyszerű, szerszám nélkül szerelhető és cserélhető fogantyú.
Zsanérok megfordítása A zsanérokkal az ajtók könnyen és gyorsan, szerszámok nélkül telepíthetők és emelhetők le.
Oldallapok egyszerű szerelése Az oldal- és hátfalak pozícionáló segédje egyemberes szerelést tesz lehetővé.
Egyszerű sorolás Minden sorolási lehetőséget lefed a mindössze háromféle sorolóelem.
Sínek szerelése Tudjon meg többet a rendszersínek telepítéséről.
Új beépített pozícionáló segéd A precíz furatmegjelölés könnyű tájékozódási lehetőséget nyújt.
VX25 sorolás A VX25 szekrény mind a négy oldalán gond nélkül sorolható.

Minden egy szempillantásra
Minden részlettel együtt.

A VX25 rengeteg előnyt kínál Önnek. További információkat itt találhat:

VX25 átváltási segédlet

VX25 átváltási segédlet

Az átváltási segédlet a korábbi TS cikkszámait az új VX-re váltja, próbálja ki Ön is!

További információ
VX25 kiválasztó

VX25 kiválasztó

A VX25 kiválasztó megkönnyíti Önnek a Rittal VX szekrény és a megfelelő tartozékok kiválasztását az Ön alkalmazása számára

További információ
VX25 a termékkatalógusban

VX25 a termékkatalógusban

Termékkatalógusunkban az új szekrényrendszerről minden információt megtalálhat.

További információ
Az új VX lábazat

Az új VX lábazat

Ismerje meg az új VX lábazatot!

További információ

Kapcsolat

Van kérdése az új VX25 szekrényrendszerről? Lépjen velünk kapcsolatba! Szívesen segítünk!

Köszönjük megkeresését.

Rövid időn belül kapcsolatba lépünk Önnel.