Eksempler på effektivitet

Effektiviteten til "Rittal - The System."

Den omfattende systemplattformen ";Rittal – The System "skaper utallige synergier.

Rekkeskapsystemet TS 8

• Uendelige muligheter og universell sammenbygning.
  • Omfattende systemtilbehør muliggjør individuell utbygging.
  • Mange bruksområder: Industri, IT, strømfordeling og klimatisering.

Strømfordeling

• Installasjon av Power Engineering programvare for optimal og rask konfigurasjon av lavspenningsfordelinger.
  • Modulsystem basert på TS 8 plattformen - åpen for nesten alle systemprodusenter av lavspenningskoblingsutstyr.

Klimatisering

• Installasjon av Rittal Therm programvare for energieffektiv klimatiserings konfigurasjon.
  • Apparatskap - takplate med utsparing - kjøleaggregat: Alt passer perfekt. Mekanisk bearbeiding eller tilbasninger behøves ikke

Verktøy

Gjennomgående prosess fra CAD, via elektronisk planlegging og klimaberegning, til overføring av produksjonsdata.

Potensielle besparelser

Kartlegg dine posensielle besparingsmuligheter sammen med Rittals rådgivere.

Ring for å avtale tid for rådgivning allerede i dag!

Last ned brosjyren:
Systemkonsulenttjenester(engelsk)