Komfortpanel konfigurator

Valget er ditt

Standardsortiment

• Standardvarianter gir utrolig mye for pengene
  • Kan leveres som standard hyllevare
  • Enkelt, rask og pålitelig valg
  • For frontpanelinstallasjoner, tilpasset de vanligste driftsløsningene

Konfigurerbare spesialløsninger

• Individuelle størrelser, også egnet for direkte installasjon av paneler uten frontplate
  • Komplett løsningsmangfold for så godt som alle applikasjoner
  • Maksimal fleksibilitet i design og funksjon

Her kan du velge en stilig, skreddersydd løsning for overgang mellom menneske og maskin. Konfiguratoren leder deg automatisk gjennom listen med ledetekster, noe som sikrer at din konfigurerbare spesialløsning er komplett og feilfri. Du kan be om tilbud for å få et komplett utvalg, og du vil motta en 3D-visning.

Sett sammen ditt komfortpanel nå ved hjelp av konfigurator .

Gjenopprett din siste konfigurasjon for å bruke den som mal