Konfigurator Edge Data Center

Rittal har tagit fram ett antal förkonfigurerade Edge-lösningar som med våra installationspartners hjälp är enkla och snabba att driftsätta.

Lösningen dimensioneras med hjälp av Rittals Edge-konfigurator där behov och önskemål definieras och leder fram till en produktlista som mailas till dig. Om du önskar prisuppgift eller kontakt med en av Rittals installationspartners återkopplar vi gärna. Konfiguratorn är utformad från 2-8 rack och med en last från 3kW till 30kW, strömförsörjning och säkerhetskomponenter.

Klimatkontroll

• Lämplig kyllösningar från 3kW till 30KW
  • Produkter: LCU DX eller LCP DX

Strömförsörjning

• PDU Basic version 3x16A (Metered PDU är tillval)
  • UPS: ABB UpScale med N+1 redundans (tillval)

Säkerhet

• Övervakning med sensorer: CMC III huvudenhet med temperatursensor
  • Åtkomstkontroll (tillval)
  • Automatisk dörröppning (tillval)
  • Branddetektering: DET-AC med Novac 1230 (tillval)