Den nye dimensjonen i enkel konfigurasjon

Rittal Configuration System er et nytt, brukervennlig verktøy for konfigurering av "Rittal - The System." og er i utgangspunktet tilgjengelig for små og kompakte kapslingstyper AE, KL og EB i stålplate. Er nå også tilgjengelig for store gulvskap TS 8, VX25 og SE 8.

Feilfri produkt- og tilbehørskonfigurasjon
Valideringsregler for bakgrunnsprodukter gir enkle og feilfrie valg av tilbehør.

IIndividuell bearbeiding av kapslingen (borehull, utsparinger, etc.). Den integrerte 3D-visualiseringen muliggjør rask spesifisering av posisjonene for utsparinger og borehull for senere individuell bearbeiding av produktet.

CAD / CNC data eksport
Komplett produktdata kan lastes ned på slutten av konfigurasjonsprosessen.

Direkte online forespørsel
Produkter konfigurert med standardartikler kan bestilles direkte online.

Kjør konfigurator nå