Den nya dimensionen i enkel konfiguration

Rittal Configuration System är ett nytt, användarvänligt verktyg för konfiguration av "Rittal The System" och är ursprungligen tillgänglig för små och kompakta kapslingstyper AE, KL och EB i stålplåt men nu även tillgänglig för stora golvskåp TS 8, VX25 och SE 8.

Felfri produkt- och tillbehörskonfiguration

Valideringsregler för bakgrundsprodukter ger enkel och felfri val av tillbehör.

Individuell bearbetning av kapslingen (borrhål, utskärningar etc.) Den integrerade 3D-visualiseringen möjliggör snabb specifikation av positionerna av utskärning och borrhål för senare individuell bearbetning av produkten.

CAD / CNC data export

Den fullständiga produktdatan kan laddas ner i slutet av konfigurationsprocessen.

Direkt online förfrågan

Produkter som är konfigurerade med standardartiklar kan beställas direkt online.

Starta konfiguratorn

Konfigurera