Konfigurator för Optipanel

Valet är ditt

Standardsortiment

• Standardlösningar med ett optimalt pris/prestandaförhållande
  • Standard direkt från lagret
  • Enkelt, snabbt och säkert val
  • För frontplåtsinbyggnad, anpassat till de vanligaste användarlösningarna

Konfigureringsbara speciallösningar

• Individuella mått även för direkt inbyggnad av paneler utan frontplåt
  • Mängder av lösningar för alla tänkbara användningsområden
  • Flexibel design och funktion

Skräddarsydda lösningar för gränssnittet mellan människa/maskin. Konfiguratorn vägleder dig automatiskt genom frågekatalogen, så att du får en komplett och felfri konfigureringsbar speciallösning. Du kan begära offert på ditt val och få en tredimensionell illustration som kan läggas in i maskin- och anläggningskonstruktionen.

Starta konfiguratorn

Mer information

Standardsortiment för Optipanel

Vid frågor, kontakta vår tekniska support på telefon: 0431-44 26 00 eller via e-post: info@rittal.se